Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 26-02-2002 Persbericht district Aa & Dommel

VERKEERSONGEVAL MET TWEE GEWONDEN (Vught)

Een 76-jarige automobilist uit Vught reed maandagavond om onverklaarbare reden tegen een paaltje van een wegversmalling in de Esscheweg in Vught. De man liep hierdoor een snee in de lip op terwijl zijn 38-jarige passagiere nekletsel opliep. Beiden zijn voor onder-zoek en behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd.

INBRAAK WINKEL (Boxtel)

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een winkel aan de Fellenoord in Box-tel. Een ruit van het pand werd vernield. Uit de winkel werden rookartikelen gestolen. Een week geleden (20-02) is er ook al in deze winkel ingebroken. Er is een nog onbekende hoe-veelheid rookwaren weggenomen. De politie houdt er rekening meer dat het in beide gevallen om dezelfde daders gaat.

VAN BROMFIETS GEWAAID (Wijbosch)

Dinsdagmorgen zijn op de Eerdsebaan in Wijbosch tengevolge van een hevige rukwind twee inwoners van Schijndel, 28 en 31 jaar oud, van de bromfiets gewaaid. Beiden zijn voor be-handeling aan hun opgelopen schaafwonden en kneuzingen vervoerd naar het ziekenhuis in Veghel.