Ingezonden persbericht

26-02-02

PERSBERICHT

"Vlieg met de trein naar hartje Washington DC of Philadelphia"

Unieke samenwerking tussen ICELANDAIR en AMTRAK

De luchtvaartmaatschappij ICELANDAIR en de Amerikaanse spoorwegen, AMTRAK zijn een Air/rail Codeshare overeengekomen. Door deze unieke samenwerking is nu het mogelijk een gecombineerd vlieg/treinticket bij ICELANDAIR te kopen van Amsterdam/Schiphol naar het centrum van Washington DC of Philadelphia. Hierdoor verloopt uw reis veel comfortabeler en hoeft u zich niet druk hoeft te maken over uw transfer naar het centrum van Washington DC of Philadelphia, want dat is allemaal geregeld en inclusief uw vliegticket. Bij uw vlieg/treinticket ontvangt u informatie over uw vlucht/treintijden en vlucht/treinnummers.

U kunt nu uw vlucht naar Baltimore Washington International Airport (BWI) bij ICELANDAIR boeken inclusief de treintransfer naar het centrum van Washington DC of Philadelphia. Na uw vlucht stapt u eenvoudig op de comfortabele trein van Amtrak en u bereikt uw eindbestemming zonder last te hebben van verkeersdrukte en files. Vanaf BWI Rail Station brengt de trein u in vijf kwartier naar het Philadelphia Rail Station in het centrum van Philadelphia of binnen een half uur naar Union Station in het centrum van Washington DC. U bent dan nog slechts enkele taxi minuten verwijderd van uw bestemming. Union Station is één van de mooiste stations van de VS. De Romeinse bogen, gouden versieringen en marmeren vloeren vormen het decor van de monumentale stationshal met gezellige winkeltjes en restaurants. Ook op de terugreis begint uw vlucht al op het station in het centrum van Washington DC of Philadelphia. Daar staat de trein voor u klaar en is alles geregeld tot en met uw aankomst op Schiphol.

Voor vragen over dit bericht:
Icelandair Muntplein 2, 1012 WR AMSTERDAM, telefoon: 020-521 3955, e-mail: ams@icelandair.is, Internet: www.celandair.nl.

HARTcommunications PR Icelandair Amsterdam, Zwolsestraat 1d, 2587 TX DEN HAAG, telefoon: 070-3387541, e-mail: hartcom@wxs.nl.