Partij van de Arbeid

Den Haag, 21 februari 2002

PvdA-delegatie met Ruud Koole bezoekt Hengelo en Almelo

Dinsdag 26 februari bezoekt PvdA-partijvoorzitter Ruud Koole samen met de Tweede-Kamerleden Willem Herrebrugh en Harm Evert Waalkens Hengelo en Almelo.

Van 13.30 tot 15.45 uur brengt Ruud Koole een bezoek aan de pedagogische academie Edith Stein, M.A. de Ryterstraat 3. De partijvoorzitter houdt een inleiding over het functioneren van politieke partijen in een moderne democratie.

Tezelfdertijd bezoeken de kamerleden Herrebrugh en Waalkens het natuurgebied bij Twekkelo. Bij het kerkje in Twekkelo krijgen de PvdA-ers uitleg over de toekomstige mogelijkheden van het gebied Twekkelo. Aansluitend maken de kamerleden een wandeling door het gebied.

Het bezoek aan Hengelo wordt afgesloten met een bijeenkomst in Theatercafé De Kleine Kunst, Pastoriestraat 30 te Hengelo. Tijdens de bijeenkomst gaan de PvdA-ers in discussie met de aanwezigen in de zaal. De bijeenkomst begint om 16.00 uur.

Aansluitend gaan de PvdA-ers naar Almelo. Ruud Koole neemt deel aan een discussie over "Telt mijn stem" in een wijkcentrum te Almelo*. De kamerleden Herrebrugh en Waalkens gaan naar het dorp Bornerbroek voor een discussie met bewoners over heikele kwesties aldaar als OZB en de ontwikkeling van een bedrijventerrein.

Voor meer informatie: Angela de Jong 070 - 3182696