Ingezonden persbericht


Cultuur op de Campus
Dienst Studentenzaken, Katholieke Universiteit Nijmegen

Nijmegen, 15 januari 2002

Woensdag 27 februari
Theatersport: Extra Stout vs Schwung! & Binnenste Buiten vs In de Steigers CultuurCafé, 20:00 - 22:00 uur
Met als thema '11 steden toch?' spelen vandaag weer vier teams in de strijd om de eer in theatersport-stad Nijmegen. Neem je origineelste suggesties mee naar de campus en maak het de improviserende theatersporters moeilijk met jouw eigen input! Laat je verrassen door de improvisatiekunsten van Extra Stout, Schwung!, Binnenste Buiten en In de Steigers.

Cultuur op de Campus
Heb jij vragen over de programma's of organisatie van Cultuur op de Campus? Robbert, Lydia en Annemieke zijn voor alle vragen en ideeën te vinden bij Studentenzaken, in de kelder van Comeniuslaan 6 op kamer 71. Ook kun je bellen naar 024-3615912 of een mailtje sturen naar A.Attema@dsz.kun.n. Het programma van Cultuur op de Campus vind je tevens op de cultuurmenukaartjes in de kantines van de KUN en op de website www.cultuuropdecampus.nl.

Mailinglist
Wil jij per mail op de hoogte gehouden worden van de aktiviteiten van Cultuur op de Campus?
Stuur dan een mailtje naar A.Attema@dsz.kun.nl , onder vermelding van Mailinglist.

Studenten Programmerings Commissie
De Studenten Programmerings Commissie werkt gedurende een heel studiejaar met zes mensen aan de invulling van het programma van Cultuur op de Campus. Dit jaar zetten Jan-Pieter, Maaike, Fiona, Ellen, Saskia en Anke zich met hart en ziel in voor kunst, cultuur en camp op de KUN. De SPC is voor alle vragen, ideeën en suggesties te vinden op de Thomas van Aquinostraat 2.03.02! Ook kun je bellen naar 024-3612823 of mailen naar SPC@student.kun.nl.

Stichting Breedbeeld
Stichting Breedbeeld is de vooruitstrevende filmclub van Nijmegen die wekelijks drie programma's verzorgt op de campus en in LUX. Voor meer informatie over Breedbeeld kun je mailen naar bestuur@breedbeeld.org of surfen naar www.breedbeeld.org