Gemeente Haarlemmermeer


* Persberichten


+ 21 februari 2002

Officiele start bouw van Calatrava bruggen Harp, Citer en Luit

De bouw van de drie bruggen over de Hoofdvaart, HARP, CITER en LUIT, gaat woensdag 27 februari a.s. officieel van start. Wethouder verkeer en vervoer, Mieke Blankers, en wethouder Cees Spijkers van cultuur, geven samen met de winnaars van de namenwedstrijd het startsein voor de bouw. Met z'n vieren verrichten zij symbolisch de eerste bouwactiviteit waarna op spectaculaire wijze de bouw van start gaat.
Eregasten tijdens de officiële start van de bouw van de drie Calatrava bruggen over de Hoofdvaart zijn de winnaars van de namenwedstrijd, de heer Van Nes en mevrouw Valent. Zij starten samen met Mieke Blankers en Cees Spijkers op woensdag 27 februari de 'vurige' show die de bouw van de HARP, CITER en LUIT, inluidt. De gemeente hoopt met deze bijzondere opening de circa 150 genodigden alvast een indruk te kunnen geven van de dynamiek en uitstraling van de bruggen.

U bent van harte welkom bij de officiële start van de bouw van de familie van bruggen HARP, CITER en LUIT op woensdag 27 februari 2002

Locatie: Aardappelschuur bij de bouwlocatie van Luit nabij de wijk Toolenburg; Hoofdweg westzijde 845 in Hoofddorp

Programma:

15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Toespraak wethouder verkeer en vervoer, Mieke Blankers 16.15 uur Start openingsspektakel
16.30 uur Borrel
17.45 uur Einde

De speech van Mieke Blankers wordt op locatie aan u uitgereikt. Als u de speech, onder embargo tot 16.15 uur, wilt ontvangen hoor ik dat graag van u.
Het openingsspektakel levert bijzondere fotomomenten op, wellicht interessant voor de fotoredactie.

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen