Ingezonden persbericht

Infosys implementeert SPECTRUM infinity van Aprisma

Infosys-klanten profiteren van 400 procent Return On Investment

Zoetermeer, 27 februari 2002 - Infosys Corporation gaat SPECTRUM infinity van Aprisma Management Technologies, leverancier van intelligente service assurance-oplossingen, inzetten voor het beheer van de e-business-activiteiten van haar klanten. Infosys Corporation is als leverancier van bedrijfsoplossingen gespecialiseerd in Application Infrastructure Management-services (AIM).

De AIM-oplossingen van Infosys bieden remote
infrastructuurmonitoringservices waarmee een end-to-end beheer wordt geleverd en de operationele kosten en het downtime-risico van systemen worden verlaagd. Infosys kan met SPECTRUM alarmnoteringen en events evalueren en hiermee snel en precies de root cause van potentiële problemen vaststellen. Zo biedt Infosys klanten een up-time van 99,9 procent.

"Om succesvol te blijven opereren, moet Infosys een 24x7 beschikbaarheid van de infrastructuur garanderen en moeten we voldoen aan de vastgestelde Service Level Agreements", zegt Andy Yun, President en oprichter van Infosys. "Na een grondige afweging van alle mogelijke opties hebben we gekozen voor SPECTRUM infinity. Deze keuze is gebaseerd op de schaalbaarheid en de mogelijkheid snel informatie te verschaffen over de root cause van gebeurtenissen voordat deze escaleren in defecten. Bij andere geëvalueerde oplossingen ontbraken de mogelijkheden en beheerdetails die SPECTRUM wel biedt. Om bij de andere oplossingen toch over dezelfde functionaliteiten te kunnen beschikken, moest extra worden geïnvesteerd in de integratie van tools."

SPECTRUM infinity is gebaseerd op de ervaring van Aprisma met grote service providers en biedt oplossingen voor de uitdagingen waar server providers voor staan:

- snelle levering van nieuwe services;

- afwisselen van Service Level Agreements (SLA's) om klanten te winnen en te behouden;

- verbeterde automatisering voor een grotere winstgevendheid;
- levering van 'gestapeld' serviceaanbod (bijvoorbeeld platina, goud en zilver).

"Service providers beschikken met SPECTRUM infinity over een krachtige tool voor het beheer van de multivendor-netwerken van hun klanten en het afsluiten van contractuele overeenkomsten voor specifieke serviceniveaus", zegt Michael Skubisz, President en CEO van Aprisma Management Technologies.

Infosys
Infosys is een Enterprise Solutions Provider in Los Angeles, gespecialiseerd in op Oracle gebaseerde bedrijfsoplossingen en Application Infrastructure Management (AIM). De oplossingen van het bedrijf zijn bestemd voor alle infrastructuurniveaus, waaronder de database, applicaties, servers, netwerken, datastorage en backup/recovery. Vanaf de oprichting in 1995 worden de professionele en beheerde services ingezet door een brede reeks organisaties in de gezondheidszorg, financiele dienstverlening en productie-, entertainment- en retailsectoren. Infosys is een Certified Advantage Partner van Oracle, Star Partner van BEA Systems, een technologiepartner van Quest Software en een iForce Regional System Provider van Sun Microsystems.

Ingezonden persbericht