Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

uitgegeven: 27-2-2002

Positieve reacties op nieuwe vormgeving en navigatie

Zoek.nl lanceert nieuwe site

Zoek.nl is deze week in een nieuw jasje gestoken met een nieuwe vormgeving en een nieuwe navigatie. Bezoekers reageren positief op de nieuwe indeling van de Nederlandse zoekmachine.

De nieuwe site van Zoek.nl sluit beter aan bij Windows XP en is daarmee weer bij de tijd. Niet alleen het uiterlijk is geoptimaliseerd, maar ook de navigatie is onder handen genomen. Zo staan alle (unieke) diensten van Zoek.nl nu overzichtelijk op een rij met een Snelmenu, waarvoor de link boven aan de pagina is geplaatst.

Thema's
De themastructuur blijft met de nieuwe look duidelijk aanwezig. In plaats van aparte themablokken op de oude homepage, kan de gebruiker nu op de homepage kiezen voor een specifieke rubriek of dienst binnen een thema. Daarnaast zijn de nieuwslinks binnen alle thema's met de nieuwe stijl al vanaf de homepage bereikbaar.

Het is de vijfde restyling van de Nederlandse zoekmachine sinds haar lancering in 1996. Bij de restyling is nauwkeurig gekeken naar de wensen van bezoekers, die via e-mail, polls en gebruikersonderzoeken aan het licht zijn gekomen. Overzichtelijker, frisser, duidelijker: bezoekers van Zoek.nl zien slechts positieve kanten aan de rigoureuze update. Bezoekers prijzen met name de rustige uitstraling van de site en de overzichtelijke structuur.

http://www.zoek.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jantien van Leeuwen, Content Manager Zoek.nl: redactie@zoek.nl, 038-4257077.