Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 27-02-2002 Mediabericht 27 februari 16.50 uur

HEYTHUYSEN Verkeerscontrole

HEYTHUYSEN Bij een verkeerscontrole op diverse locaties in het bewakingsgebied van de basiseenheid Heythuysen heeft de politie dinsdag negen bekeuringen uitgedeeld. De bekeuringen zijn opgemaakt voor het niet dragen van de autogordel (3), rijden op een opgevoerde bromfiets (2), en overige overtredingen (4).

LIMBURG-NOORD - 155 bekeuringen bij snelheidscontroles

LIMBURG-NOORD De politie heeft bij snelheidscontroles in Ysselsteyn, Oostrum en Venlo 155 automobilisten bekeurd.

YSSELSTEYN - Bij een snelheidscontrole op de Puttenweg zijn dinsdagmiddag 46 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 320 gecontroleerde voertuigen bedroeg 79 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

OOSTRUM - Bij een snelheidscontrole op de Wanssumseweg zijn dinsdag 37 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1040 gecontroleerde voertuigen bedroeg 142 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan.

VENLO - Bij een snelheidscontrole op de Postweg zijn dinsdag 72 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 240 gecontroleerde voertuigen bedroeg 95 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

NEDERWEERT Verkeerscontrole

NEDERWEERT Bij een verkeerscontrole in het centrum heeft de politie dinsdagmiddag 32 automobilisten bekeurd voor foutparkeren. Automobilisten die hun wagen op de Kerkstraat, Lambertushof, Lindanusstraat, Burg.Hobusstraat, Burg.van Udenstraat, Paulus Holtenstraat, Schoolstraat en Raadhuisplein parkeerden in overtreding met de regels, hebben met een bekeuring gekregen.