Ingezonden persbericht

Persbericht

Chief Technology Officer instigeert productinnovaties bij leverancier van bedrijfscommunicatieoplossingen

Frans Bouwmeester benoemd tot CTO
bij TOPCALL International AG

Wenen/Zaltbommel, 27 februari 2002 -- Met de benoeming van Frans Bouwmeester als CTO van TOPCALL International AG doet de leverancier van innovatieve systemen voor bedrijfscommunicatie een belangrijke stap vooruit. Bouwmeester (33) is gespecialiseerd in het beheer van moderne communicatie en vormt de drijvende kracht achter de versnelde ontwikkeling van verdere productinnovaties en hun marktintroductie. Als CTO van TOPCALL International is Bouwmeester verantwoordelijk voor de voortdurende ontwikkeling van het productportfolio en het beheer van TOPCALL's technische afdelingen (development, support, technical quality assurance, training en IT).

Gedurende zijn professionele carrière heeft Frans Bouwmeester ervaring opgedaan op elk gebied van modern informatiebeheer. Hij startte zijn carrière als systeemarchitect bij CST, een Nederlandse communicatiespecialist. Bouwmeester is sinds 1991 werkzaam bij TOPCALL, aanvankelijk als lid van het ontwikkelteam. In 1996 werd hij bevorderd tot Product Manager van het Unified Messaging-segment. Vervolgens kreeg hij de verantwoordelijkheid over TOPCALL's ASP-strategie.

"Succes binnen de bedrijfscommunicatiesector is meer dan ooit afhankelijk van de voortdurende ontwikkeling van het productportfolio op het gebied van innovatieve bedrijfscommunicatie", benadrukt Herbert Blieberger, CEO bij TOPCALL International AG. "Frans Bouwmeester heeft ongeëvenaarde kennis van de constant veranderende eisen die worden gesteld aan moderne, klantgerichte systeemoplossingen die zowel communicatie- als bedrijfsprocessen moeten optimaliseren."