NOCORE BV

NOCORE en SEDIS kiezen voor strategische samenwerking!

NOCORE BV, het online reken- en servicecentrum, uit Uden en SEDIS Software BV te Valkenswaard gaan strategisch samenwerken. Hierdoor ontstaat een unieke samensmelting van front- en backoffice activiteiten voor arbeidsintensieve marktsegmenten zoals; detachering, uitzendbranche, schoonmaak, beveiliging, attractieparken, consultant- en adviesbedrijven. Door de samenwerking wordt op termijn een uitbreiding van het personeelsbestand verwacht.

Integrale oplossing
Met het software pakket van SEDIS en het gelijktijdig in dienst treden van de heer Hans Vlemmix, specialist op het gebied van de uitzend en detacheringmarkt, bij NOCORE komt er één integrale totaaloplossing van alle bedrijfsprocessen voor het loon, financieel, en klantproces in de bovengenoemde marktsegmenten binnen handbereik. NOCORE kiest voor een hoge kwaliteit en werkt uitsluitend met de hardware van IBM en de hoogwaardige software van IBS Consist. Met het frontoffice pakket van SEDIS ontstaat een unieke combinatie. Partijen garanderen een payback van hun investeringen binnen een jaar.

Ontwikkeling
De strategische samenwerking past in de verdere ontwikkeling van NOCORE . Het snelgroeiende bedrijf van algemeen directeur Ad Klösters is vooral actief in arbeidsintensieve trajecten waarin het één totaaloplossing aan de markt aanbiedt. Door de samenwerking met SEDIS opent zich een nieuwe markt. NOCORE is volledig internet ontsloten en het computercentrum maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Directeur Ad Klösters sluit een volledige acquisitie in de toekomst niet uit.

Bewezen
Zowel NOCORE als SEDIS hebben zich bewezen in een onstuimige markt. Steeds meer bedrijven zijn opzoek naar één oplossing en willen af van de zorg voor de applicaties. De afdeling hosting van NOCORE staat haar klanten met raad en daad bij tijdens de implementatie. Door te kiezen voor het NOCORE concept kunnen bedrijven zich bezig houden met hun core-business. Vooral voor klanten met een groeiscenario een must.

NOCORE BV SEDIS

Ad Klösters Hans Vlemmix Sev Smits algemeen directeur partner directeur

//////einde bericht///////