Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Sybase Business Process Integrator Suite

Met Sybase BPI Suite worden bedrijfsprocessen ontwikkeld, doorgevoerd, geoptimaliseerd en binnen economische ketens geïntegreerd.

Maarssen, 27 februari 2002 - Sybase Business Process Integrator (BPI) Suite is een nieuwe, krachtige set hulpmiddelen voor het beheer en de integratie van bedrijfsprocessen. Met Sybase BPI Suite 2.1 worden essentiële stappen in de keten klant-medewerkers-bedrijfspartners geïntegreerd. Dat geschiedt door het creëren van geautomatiseerde bedrijfsprocessen, waarmee aanzienlijke efficiency-verbeteringen en besparingen op kosten worden gerealiseerd. Doordat de processen in en buiten de eigen organisatie met een grafische tool snel kunnen worden gedefinieerd en gewijzigd, is Sybase BPI Suite hét instrument om gericht in te spelen op wijzigingen in dynamische en concurrerende markten.

De introductie van BPI Suite markeert de integratie van een aantal Sybase en New Era of Networks producten. Het gaat daarbij om een XML business process server waarmee 'end-to-end' processen worden gecreëerd, een integration broker voor de routering en transformatie van de content en een tool voor het volgen van de processen die lopen via uiteenlopende kanalen met verschillende messaging systemen in en buiten de eigen organisatie. Daarnaast omvat Sybase BPI Suite een platform voor de integratie van Web services. Daarmee worden publieke diensten gerealiseerd en overeenkomsten met handelspartners ingevuld op basis van ebXML en RosettaNet zodat met klanten en partners automatisch elektronische transacties kunnen worden uitgewisseld. Het platform biedt ook één platform voor SOAP, UDDI, WSDL, ebXML en RosettaNet.

Samen met de andere producten van het Sybase e-Business infrastructure platform onderstreept BPI Suite de sterke positie die Sybase heeft als het gaat om de integratie van technologieën die de bedrijfsgrenzen overschrijden.

Integratie van gegevens en processen
Dankzij Sybase BPI Suite kunnen organisaties en hun partners het integratietraject stapsgewijs te doorlopen. Zo kunnen de meest noodzakelijke procesintegraties snel worden doorgevoerd terwijl op de achtergrond wordt doorgewerkt aan een 'end-to-end' integratie van de gehele keten. De applicatie server is gebaseerd op een 'open' platform en biedt zo een solide basis voor de ontwikkeling van nieuwe toepassingen. Met de business process server kunnen vervolgens processen worden ontwikkeld die 'oude' en nieuwe applicaties ? en dus ook gedane investeringen en nieuwe ? naadloos met elkaar verbindt. Deze methode waarborgt een snelle 'time-to-market' van nieuwe ontwikkelingen en verkleint de risico's die aan ontwikkelprojecten zijn verbonden. Zodra de integratie-activiteiten de grenzen van de eigen organisatie overschrijden, biedt BPI Suite alle 'tools' die nodig zijn om de interacties en gegevensstromen binnen de gehele keten op elkaar af te stemmen.

Vinger aan de pols
Met BPI Suite kunnen de geautomatiseerde en geïntegreerde bedrijfsprocessen worden gevolgd en geanalyseerd. Met speciale functionaliteiten vindt 'fine-tuning' plaats op basis van veranderingen in de markten, de buitenwereld en het eigen bedrijfsklimaat. Daardoor is het hoogste niveau wat betreft kwaliteit en dienstverlening voor zowel de klanten als de bedrijfspartners gewaarborgd.

De procesintegratie en -optimalisatie worden met Sybase BPI Suite doorgevoerd over de grenzen van systemen en systeemplatforms heen. De betrokken organisatie heeft zo altijd toegang tot ? en kan actie nemen op ? actuele, complete en relevante klant- en marktinformatie.

Sybase
Sybase ontwikkelt en realiseert bedrijfsomvattende infrastructuren die een brug slaan tussen heterogene systemen en processen. Het toonaangevende Enterprise Portal, de mobiele en draadloze oplossingen, essentiële integratie-tools en hoogwaardige database management systemen maken Sybase tot één van de grootste, onafhankelijke softwarebedrijven ter wereld. Meer informatie over Sybase is te vinden op http://www.sybase.nl.