Ingezonden persbericht

NIEUWE MANAGING DIRECTOR VOOR LYCOS

Haarlem, 27 februari 2002 - Erik Goossens is benoemd tot managing director van Lycos Nederland. De afgelopen jaren werkte Goossens, in zowel Amerika als Nederland, in business development en marketing posities in de online entertainment industrie. Daarvoor was hij account manager in de IT-branche en studeerde hij marketing.

Goossens verwacht in 2002 overall cash positive te worden met Lycos Nederland. "Ons doel is om dit jaar met Lycos marktleider te zijn in de professionaliseringsslag die de branche momenteel doormaakt. Het komende jaar zal Lycos veel investeren in kennis over onze consumenten. Hiermee willen wij elke dag een beetje beter product aan de consumenten bieden en elke dag een beetje meer waarde voor de adverteerder creëren. Wij willen adverteerders namelijk een exact en gedetailleerd beeld geven van de bijna één miljoen mensen die hun tijd op ons eiland op het Internet doorbrengen."

Over Lycos Nederland
Lycos Nederland - onderdeel van Lycos Europa NV - is sinds september 1997 actief in Nederland.
In Nederland behoort Lycos tot de Top 5 meest bezochte portals in Nederland (Nielsen Netratings, januari 2002). Er werken 25 mensen bij het Nederlandse hoofdkantoor in Haarlem.
Naast de brede portal propositie is Lycos leidend in Nederland op het gebied van dating (Love@Lycos), mobiele communicatie (Lycos Mobile Channel) en chat (Lycos Chat).

Over Lycos Europe
Lycos Europe is Europa's leidende internetportal met een netwerk van portals in twaalf landen en tien talen. Lycos is met 2,4 miljard pageviews per maand en een bereik van 27,1% de meest populaire internetbestemming in Europa. Op dit moment kiest een op de drie gebruikers in Europa voor een Lycos merk. Naast Nederland is Lycos actief in de volgende landen: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Engeland, Italië, Noorwegen, Rusland, Spanje en Zweden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland.



Voor meer informatie over dit bericht (

Ingezonden persbericht