Ingezonden persbericht

Verkoopkracht om strategisch voordeel te behalen

ex-ordina directeur organiseert verkoop voor bedrijven

VUGHT, 20020227 -- Salesforce one is het concept van Man-IT BV, dat zich richt op het inzetten van persoonlijke verkoopkracht voor het introduceren van een ICT product of dienst.

Inleiding

In de snel veranderende wereld van Informatie en Communicatietechnologie is het lanceren van nieuwe producten en diensten aan de orde van de dag. Succes op de lange termijn is afhankelijk van een snelle en adequate introductie en heeft effect op het marktaandeel en dus de concurrentiepositie. In de afgelopen jaren is veel geld besteed aan het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, maar er is onvoldoende aandacht besteed aan het integrale verkoopproces.. Hoe goed en mooi een product of dienst ook kan zijn in technisch opzicht, als het niet wordt verkocht, blijft het succes uit. Op zich niet schokkend, maar wel schokkend dat dit vaak een oorzaak is van mislukkingen.

Markt

Iedere innovatie moet getoetst worden op de commerciële slagingskans. Vele investeringsmaatschappijen, informal investors en aandeelhouders zullen meer dan ooit, helderheid willen hebben over het verkoopplan als onderdeel van het businessplan. Concrete aanpak van de markt, verwachte verkoopresultaten in een duidelijk tijdspad en executie van de plannen moeten helder worden vormgegeven.

Marktvraag

Er is een duidelijke vraag naar mogelijkheden om financiële risico's te beperken, grip op investeringen te verbeteren door heldere, haalbare doelstellingen te formuleren en vervolgens de executie gecontroleerd uit te voeren.

Oplossing

Man-IT BV realiseert met het concept Salesforce-one succes voor klanten door geconcentreerde persoonlijke verkoopkracht in te zetten voor de introductie van producten en/of diensten. Man-IT BV stelt zeer ervaren sales-teams samen met een bewezen trackrecord in de ICT markt die op projectbasis, als verlengstuk van de eigen organisatie, tijdelijk kunnen worden ingezet om snel succes te realiseren. Uiteraard zal een overdracht naar de eigen salesorganisatie worden gerealiseerd, zodra deze hiervoor klaar is.



Ingezonden persbericht