Gemeente Oegstgeest

Bekendmaking Verkeers Besluit Pieter de Hoochlaan

Bekendmaking Verkeers Besluit Pieter de Hoochlaan tussen de Lange Voort en de Rembrandt van Rijnlaan

Burgemeester en wethouders van Oegstgeest heeft besloten, I. De Pieter de Hoochlaan tussen de Lange Voort en de Rembrandt van Rijnlaan door plaatsing van bord C1 van bijlage 1 van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 met onderbord het wegvak in beide richtingen gesloten te verklaren voor bestuurders uitgezonderd bestemmingsverkeer tbv de bouwactiviteiten voor Poelweyde. II. Dit afgesloten wegvak alleen vanaf de Lange Voort voor het bestemmingsverkeer is te bereiken. III. De afsluiting dmv bouwhekken en de onder 1 genoemde borden zal worden uitgevoerd.
IV. Het trottoir aan de westzijde voor voetgangers gehandhaafd blijft.

Motivering
Het besluit tot het nemen van deze verkeersmaatregel vloeit voort uit de aanstaande verbouwing van de school Poelweyde. De bouwactiviteiten maken het tbv opslag en aan en afvoer van materiaal en materieel noodzakelijk de weg te betrekken bij het bouwterrein. Na de verbouw van de school zal conform het raadsbesluit van 31 mei 2001 de omgeving worden heringericht. Een nieuwe weg zal in het verlengde van de Jan Steenlaan worden aangelegd na de verbouw van Poelweyde. Deze weg zal een éénrichtingsverkeer regime krijgen de wijk uit.

Mogelijkheid van beroep: De belanghebbende bij dit besluit kan op grond van artikel 7 : 1 van de Algemene Wet Bestuursrecht (Awb), binnen zes weken tegen dit besluit een bezwaarschrift indienen bij Burgemeester en Wethouders van de gemeente Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG OEGSTGEEST Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking.

Nadere informatie:
Voor vragen of opmerkingen over het besluit kunt u contact opnemen met E.F. Vergunst, tel. 071-51 91 854.