Ingezonden persbericht

Free Recordshop veilt Xboxen via eBay.nl vóór Europese lanceringsdatum

Exclusief pakket maakt veiling een must voor iedere gamer

Amsterdam, 28 februari 2002 - Op eBay.nl, de Nederlandse tak van de wereldwijde marktleider in on-line handel, worden vanaf vrijdag 1 maart in samenwerking met de Free Recordshop 10 exclusieve Xbox-pakketten geveild. De winnaars kunnen de Xbox op de dag van de Europese lancering (14 maart) bij het dichtstbijzijnde filiaal van de Free Recordshop in ontvangst nemen.

Het gaat om een exclusief pakket dat bestaat uit de Xbox spelcomputer van Microsoft, een extra 2e controller en de game Halo in een speciaal voor deze veiling gemaakte collectors-verpakking. Hier bovenop ontvangen de winnaars gratis een 10% DVD-kortingspas van Free Recordshop. Dit combi-pakket maakt het geheel een absolute must voor iedere gamer.

Met deze actie is de Free Record Shop de eerste aanbieder van Xboxen in Nederland. De startprijs van de veiling zal op één euro liggen, zonder minimumverkoopprijs. De uiteindelijke prijs wordt bepaald door de bieders.

Marketing manager Sandra van Wersch van eBay.nl is blij dat de leden wederom een unieke veiling wordt aangeboden. ,,We hebben net de veiling van Max achter de rug, een mammoetskelet van 50.000 jaar oud. Nu wordt deze alweer gevolgd door de actie rondom de unieke Xbox-pakketten. We streven ernaar om voor onze leden regelmatig speciale veilingen te organiseren en tot nu toe slagen we hier uitstekend in", aldus Van Wersch.

De Xbox betekent een geheel nieuwe gaming Xperience. In de eerste plaats kent de Xbox een uitgebreide keuze aan spannende games. Daarnaast valt direct de verbluffende grafische kwaliteit op, die volgens Microsoft driemaal hoger is dan bij andere 'gameconsoles'. De game Halo speelt in een science fiction universum en heeft een gedetailleerde, onvoorspelbare verhaallijn en complexe personages.

Over eBay®
Met meer dan 42,4 miljoen ingeschreven leden is eBay wereldleider in on-line handel. eBay stelt de community van gebruikers, zowel particulieren als professionelen, in staat om praktisch alles te verhandelen. In het jaar 2001 werd door de eBay-community wereldwijd voor meer dan 9 miljard dollar aan objecten gekocht en verkocht. eBay is een van de weinige e-commerce bedrijven dat winstgevend is en het bedrijf staat bekend om haar gezonde businessmodel waarbij leden onder andere een bijdrage betalen als een transactie geslaagd is.
eBay Nederland is gevestigd in Amsterdam en telt momenteel 17 medewerkers. Kijk voor meer informatie op: www.ebay.nl.



Ingezonden persbericht