Ingezonden persbericht


GALERIE / ATELIER "ING" workshops en kursussen

Woerden, 25 februari 2002 Persbericht :

NIEUW VOOR WOERDEN:

Atelier Galerie "Ing." brengt als een nieuwe aktiviteit een korte kursus :

"een gebed schilderen", welke kursus uiteraard in een gepaste sfeer en stemming zal plaats vinden.

Voor de pasen is er een workshop "glas-in-loodraam" beschilderen. Deze workshop laat deelnemers in een dagdeel op een gezellige en sfeervolle wijze een ontwerp maken, de thema's zijn "witte donderdag" , "pasen" of "voorjaar" . De workshop vindt plaats op donderdag 28 maart tussen 10.00 en 21.00 uur.

Ook zijn er een voorjaarskursussen "schilderen , aquarelleren en keramiek".

met vriendelijke groet,

Ingrid de Boer

brochure:

Schilderen , aquarelleren , decoreren , mandala , ikonen , calligraferen ,

boetseren en glazuren .

Iedereen die dat graag wil, kan het leren. U kunt gezellig en ontspannen bezig zijn waarbij u uw kunstzinnige gaven verder ontwikkelt.

In galerie atelier ING wordt u, beginner of gevorderde, gestimuleerd in uw creativiteit. U bepaalt zelf uw tempo van werken. Uw stijl wordt ontwikkeld waarbij er veel aandacht wordt gegeven aan een spiritueel therapeutisch en rustgevend effect vanuit de lessen. Doe mee met deze mogelijkheid van het ontdekken van uw andere gaven en wel die op artistiek gebied. Uzelf en degenen om u heen zullen versteld staan van hetgeen u zo snel kunt laten zien.

Een groep betsaat uit maximaal 8 personen, die individueel worden begeleid, waarbij wordt uitgegaan van een gezamenlijk thema.

Van het zo gezamelijk bezig zijn gaat een duidelijk positieve kracht uit. U zult dit spoedig zelf ook ervaren. Tijdens de lessen wordt waar mogelijk ook het therapeutisch effect van creatief bezig zijn gestimuleerd. In de kunstzinnige lessen doet u praktische kennis op omtrent de grondbeginselen, de materialen en de technieken. Er is veel aandacht voor kleur en kleurenleer, voor compositie en voor beeldelementen. Elke kursist heeft een eigen werkblad en alle benodigde materialen en hulpmiddelen zijn in het atelier verkrijgbaar, ook schildersezels.

GALERIE

In een kleine galerie die aan het atelier is verbonden kunnen kursisten hun eigen werk exposeren. Bij sommige thema's wordt het werkstuk van de kursisten getoond.

TELEFOON : 06 16 53 46 15 E-MAIL : IDEBOER@ZONNET.NL