Ingezonden persbericht

CMS Network Event

UTRECHT, 20020227 -- Op donderdag 28 februari vindt bij Media Plaza in Utrecht het CMS Network Event plaats. Deze bijeenkomst biedt praktische en concrete informatie over Content Management Systemen.

Dagvoorzitter Peter Olsthoorn opent met een relaas van zijn persoonlijke ervaringen als internetredacteur bij Planet Multimedia, een van de meest gelezen nieuwsbronnen over het internet in Nederland. Van de pionierstijd tot de professionele omgeving waarin hij tegenwoordig werkt.

Theo Hylkema van Entopic schetst een beeld van de markt voor content management systemen: wie gebruiken dit soort systemen, en wie zou dat eigenlijk moeten gaan doen? Welke soorten oplossingen zijn er, en hoe kan een keuze gemaakt worden uit het brede aanbod?

Na deze sprekers kan men een keuze maken uit een aantal cases, waaronder Gasunie en Ukomttochook.nl. De gastsprekers gunnen de deelnemers een kijkje achter de schermen, waarbij vooral wordt ingegaan op de invloed van de implementatie van een Content Management Systeem op de manier van werken van de content-leveranciers: redacteuren, marketeers en publicisten.

Dit event wordt georganiseerd door Stichting Media Plaza, kenniscentrum op het gebied van e-business, in samenwerking met kennispartner Entopic. Doelgroep van dit event is beslissers op het gebied van contentmanagement zoals e-commerce-, ICT-, marketing- en communicatiemanagers en (hoofd)redacteuren.

Uitgebreide informatie over het programma en de sprekers is te vinden op de speciale site: http://premium.mediaplaza.nl/cms.



Ingezonden persbericht