Ingezonden persbericht

Mgr dr M.P.M.Muskens nam gisteren het eerste exemplaar van het boek 'Genoeg uitgegeven!' in ontvangst. Het werd hem aangeboden door Jan-Carel Diecken, uitgever van het boek en van het blad GENOEG, non-glossy lifestyle magazine.

Bisschop Muskens, een fel voorstander van de 'economie van het genoeg', is een getrouw lezer van het blad. Het bewuste leven, dat hieruit spreekt, getuigt volgens hem van gepaste levenskunst, gelukkig versierd met een gezonde dosis humor.
De bekende bisschop heeft zijn mening over het sociale gehalte van de politiek nooit voor zich gehouden. Hij publiceerde niet alleen op kerkhistorisch terrein; van zijn hand verschenen ook 'Elk mens heeft een naam' en onlangs 'Midden in het leven', beschouwingen over mens, samenleving en cultuur.

'Genoeg uitgegeven!' bevat de beste, geestigste en (on)bruikbaarste tips uit 25 nummers van het blad GENOEG, het non-glossy lifestyle magazine (opvolger van de Vrekkenkrant). Marieke Henselmans, de auteur van 'Consuminderen met kinderen' selecteerde de binnengekomen tips en rubriceerde ze handig op onderwerp. De ca 30 hoofdstukken (van dieet tot uitvaart en van overbodige artikelen tot trouwen) zijn voorzien van smaakmakende en originele verhalen door bijv. Rob van Eeden en Lisette Thooft.
ISBN 90-6271-929-5. ¤ 13,50 in de boekhandel.

Bijgaande foto's kunnen worden gebruikt met vermelding van de naam van de fotograaf: Frank Böhm.

Meer informatie en recensie-exemplaren kunnen worden aangevraagd bij: Jan-Carel Diecken
Uitgeverij Genoeg
020-3225755
info@mirananda.nl