DaimlerChrysler Nederland

Marcel Verbeeten benoemd tot directeur van divisie Chrysler, Dodge en Jeep

Op 18 maart 2002 treedt de heer M.H.G. (Marcel) Verbeeten (38) in dienst bij DaimlerChrysler Nederland B.V. in de functie van directeur van de divisie Chrysler, Dodge en Jeep. Hij is daarmee de opvolger van Berend Hulshoff en verantwoordelijk voor de drie Amerikaanse productlijnen binnen de importorganisatie van DaimlerChrysler in Nederland.

"Dit is een fantastische stap in mijn carrière. Het is voor mij een enorme uitdaging om de marktpositie van Chrysler, Dodge en Jeep in de komende jaren nog verder uit te bouwen. Gezien de vooruitzichten van deze eigenzinnige, veelzijdige en stoere merken, weet ik zeker dat er een hele stevige positie in de markt verkregen kan worden", aldus Marcel Verbeeten.

Marcel Verbeeten heeft een veelzijdige internationale carrière achter zich. Na acht jaar in verschillende functies bij de Rover Group in Nederland, Groot-Brittannië en Chili heeft Verbeeten vijf jaar als Managing Director voor DAF Trucks in Polen gewerkt. Sinds 2000 bekleedt hij de functie van Chief Executive Officer bij Hagemeyer Holding in Wenen.

Februari 2002