l - list

Gerechtshof Amsterdam



ROL VAN DE ONDERNEMINGSKAMER IN WEEK 9 VAN 2002
Bron: Gerechtshof Amsterdam

Datum actualiteit: 28-02-2002

ROL VAN DE ONDERNEMINGSKAMER IN WEEK 9 VAN 2002

In week 9 van 2002 (25 februari tot en met 1 maart 2002) staat het volgende op de rol van de Ondernemingskamer:

Donderdag 28 februari 2002 te 10.00 uur:

Behandeling ter terechtzitting van het verzoek van J.C. Eendebak RA (advocaat: Mr F.D. Stibbe) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van I.H.D. SCHIPHOL SERVICE B.V., gevestigd te Ede en kantoor houdende te Schiphol (advocaat: Mr J.P.S. van Schaik). De vennootschap houdt zich bezig met vervoer van zieken, bejaarden, lichamelijk gehandicapten en andere daarvoor in aanmerking komende personen van, naar, in en uit vliegtuigen en met de werkzaamheden die daarmee samenhangen.

Donderdag 28 februari 2002 te 15.00 uur:

Behandeling ter terechtzitting van het verzoek van Aandeelhouders van Triple P N.V. (advocaten: Mr P.D. Olden en Mr P. van Schilfgaarde) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van TRIPLE P N.V., gevestigd te Vianen (advocaten: Mr J.P. Franx en Mr H.M. de Mol van Otterlo) en tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen, waaronder het ontslag van een commissaris, tevens tijdelijk bestuurder. De vennootschap houdt zich bezig met levering van ICT Infrastructuren en Diensten. De gewone aandelen aan toonder in de vennootschap zijn genoteerd aan de Nasdaq Beurs in de Verenigde Staten van Amerika.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn openbaar en vinden plaats in een der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan de Prinsengracht 436 te Amsterdam.

Er dient rekening mee te worden gehouden dat de behandeling van een zaak geen doorgang vindt, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk komen.

Een aantal uitspraken van de Ondernemingskamer pleegt te gelegener tijd te worden geplaatst op de website van het Gerechtshof te Amsterdam. Uitspraken zijn aan te treffen onder de link Actualiteiten door het aanklikken van het nummer van de uitspraak onderaan de pagina van het begeleidende persbericht.

Mevrouw Mr A.K. van de Vorst-Glerum,
Mevrouw Mr C.Ch. Kok,
Griffiers van de Ondernemingskamer.