Politie Drenthe

Persberichten

Berichten van donderdagmorgen
09:39 donderdag 28 februari 2002

Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Bromfietster aangereden

EMMEN. Bij een aanrijding op de kruising van de Nieuw Amsterdamsestraat met de Wilhelmsweg in Emmen raakte donderdagmiddag een 17 jr. meisje uit die plaats gewond. Zij reed met haar bromfiets over het fietspad langs de Wilhelmsweg en kreeg geen voorrang van een auto, bestuurd door een 35 jr. man uit Nieuw Amsterdam. Het meisje werd met lichte verwondingen aan een been overgebracht naar het ziekenhuis.


*
Gestolen bromfiets teruggevonden

NIEUW RODEN, Een 18 jr. jongen uit Nieuw Roden wiens bromfiets in de nacht van dinsdag op woensdag uit de schuur bij zijn woning was gestolen, heeft zelf de dief opgespoord. Naarstig speurwerk zette hem op het spoor van een 18 jr. jongen uit Tolbert. Hij waarschuwde de politie en samen vonden ze de gestolen bromfiets terug in een schuur bij de woning van de verdachte. En hoewel er al moeite was gedaan de bromfiets onherkenbaar te maken, kon toch worden vastgesteld dat het om de gestolen bromfiets ging. De verdachte wordt binnenkort gehoord en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


*
Bromscooter gestolen

EMMEN. In de Hulsackers in Emmen is woensdagavond een gele bromscooter gestolen. De scooter stond onafgesloten geparkeerd voor de woning van de eigenaresse. De contactsleutels waren er wel uit.


*
Inbreker op heterdaad aangehouden

EMMEN. Doordat een oplettende getuige direct de politie belde toen hij zag dat er werd ingebroken in een kantoor in winkelcentrum Emmerhout in Emmen, kon de politie de inbreker aanhouden. Het betreft een 22 jr. inwoner van Emmen. Door het openbreken van een raam was hij het kantoor binnengedrongen. Toen de politie arriveerde zat hij nog binnen. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.
---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe