Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-03-2002 Persberichten district Heuvelrug, 09.10 uur

Man ernstig gewond bij aanrijding

VEENENDAAL - Op de kruising van de Vijgendam met de Kleine Beer ontstond zondag rond 17.45 uur een aanrijding tussen een auto en een motor waarbij twee mensen gewond raakten.
De motor reed op de Grote Beer en vanaf de Castor kwam een personenauto waarvan de 44-jarige bestuurder de kruising overstak op het moment dat de motorrijder de kruising passeerde. Een aanrijding was het gevolg. De 26-jarige bestuurder van de motor en zijn 14-jarige bijrijdster raakten bij de aanrijding gewond. Het 14-jarige meisje had beenletsel, de toestand van de 26-jarige man is kritiek.
De inzittende van de personenauto raakten bij de aanrijding niet gewond.
De politie heeft de zaak in onderzoek.

Oproep getuigen: diefstal aanhangwagen

WIJK BIJ DUURSTEDE Op vrijdagmiddag 1 maart werd tussen 14.30 en 17.00 uur een aluminiumkleurige aanhangwagen gestolen vanaf de Langbroekseweg. De aanhangwagen stond achter een auto vastgekoppeld in de berm. De dief moet een tijdje bezig zijn geweest om het hangslot te forceren en de aanhangwagen aan zijn auto te koppelen.

Omdat rond dit tijdstip het druk is met voorbijgangers, is het goed mogelijk dat door passanten de diefstal is gezien. Getuigen kunnen hiervoor contact opnemen met de politie in Wijk bij Duurstede, tel. 0900-8844.