Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ARINSO NEDERLAND B.V. BENOEMT NIEUWE MANAGING DIRECTOR

Rotterdam, 4 maart 2002- ARINSO International is verheugd met de benoeming van Jan Timmer tot Managing Director van ARINSO Nederland B.V.. Jan Timmer werkt al sinds 26 jaar in de ICT dienstverlening.

Vanaf 1987 was Jan Timmer werkzaam bij Cap Gemini Ernst & Young waar hij verschillende functies heeft bekleed, waaronder die van deputy general manager binnen telecom, utilities & services.

Vervolgens vervulde Jan Timmer verscheidene functies binnen Baan Investment, waar hij tussen 1997 en 1999 verantwoordelijk was voor een grote renderende omslag bij TriaArch. Hiervoor was hij Vice President Global Consulting voor Baan Company.

Sinds november 2000 is Jan Timmer als Vice President Global Services werkzaam geweest bij Commerce One waar hij zich richtte op Strategische consulting, Business Process Consulting en Technical Implementation van Commerce One oplossingen.

Jos Sluys, CEO van ARINSO International:
"Met meer dan 250 werknemers is ARINSO Nederland de grootste dochteronderneming van ARINSO International, met een netto omzet in 2001 van rond de EUR 25 miljoen.
Grote klanten in de Nederlandse markt zijn o.a. ING, Shell, KLM, ING, Fortis, ABN-AMRO, Essent en enkele grote Pensioen Fondsen. Wij zijn erg verheugd met het feit dat Jan Timmer de rol van Managing Director voor Nederland op zich heeft genomen. Wij vertrouwen er dan ook op dat zijn ervaring en bewezen leiderschap ons verder zal helpen bij de ontwikkeling van het ARINSO International Business Model."

Jan Timmer: "Ook in Nederland verwacht ARINSO de komende jaren een groei van haar HR Business Process Outsourcing (BPO) en Applicatie Beheer activiteiten. Dit proces vindt al plaats bij veel klanten die de technische en applicatie ondersteuning van hun HR processen uitbesteden, waaronder vooral het gehele payroll proces. Ik ben er van overtuigd dat ik, samen met een sterk management team, ARINSO Nederland kan begeleiden in deze volgende ontwikkelingsfase."

Over ARINSO International

ARINSO International (Euronext Brussels: ARIN) is een wereldwijd HR technologie adviesbedrijf actief in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië. ARINSO biedt uitgebreide HR Management oplossingen en -diensten voor 's werelds grootste werkgevers door het verlenen van advies en diensten op het terrein van HR Strategie, ERP & e-HR integratie en HR activiteiten.

De onderneming is opgericht in 1994, en heeft vandaag ruim 1100 werknemers in dienst in 18 landen: België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, de V.S., Canada, Argentinië, Brazilië, Mexico, Singapore, Maleisië, Taiwan en Marokko.. www.arinso.com

Voor aanvullende redactionele informatie of voor de coördinatie van een interview met ARINSO Nederland kunt u contact opnemen met ondergetekende:

T 0299 418 989
F 0299 418 947
E info@presshere.nl