Ingezonden persbericht

'Liefdadig winkelen' op het internet

AMSTERDAM- Vorig jaar is het goede doelen portaal HelpHelpen gestart met www.Gratisdonatie.nl. Op deze site kan er door middel van één simpele muisklik elk uur gratis aan een bepaald project van een goed doel worden gedoneerd. De donatie wordt betaald door het bedrijfsleven. De bezoeker kan dus kostenloos het goede doel steunen.

Liefdadig winkelen
Onlangs is Gratisdonatie.nl geheel vernieuwd en zijn de nieuwste gratis donatie mogelijkheden toegevoegd. Op Gratisdonatie.nl kan men nu door 'Liefdadig winkelen' de goede doelen steunen. De aangesloten winkels op Gratisdonatie.nl betalen een bepaald bedrag per bezoek aan één van de websites, informatieaanvraag of aankoop van één van hun producten. Dit bedrag wordt verdeeld over de bij HelpHelpen aangesloten organisaties. De bezoeker kan op de hoogte gehouden worden over wat er met het gedoneerde geld gebeurd. Door deze projectrapportage-mogelijkheid worden de voordelen van het internet optimaal benut.

HelpHelpen
Gratisdonatie.nl is een initiatief van HelpHelpen, hét goede doelen portaal van Nederland. Op www.HelpHelpen.nl is informatie te vinden over de aangesloten goede doelen en hun projecten. Bezoekers hebben de mogelijkheid online aan deze goede doelen/projecten te doneren. Donateurs worden ook hier door projectrapportages op de hoogte gehouden van de vorderingen van de projecten. Tevens zijn er op HelpHelpen actuele nieuwsberichten en vrijwilligersvacatures te vinden.

Voor vragen en/of opmerkingen staan wij u graag te woord:

www.HelpHelpen.nl
Richard Otto / Martijn de Jager
info@HelpHelpen.nl
TEL. 020-4868100
FAX.020-4868095