Ingezonden persbericht


Nederland gaat digitaal. Gaat u mee!

Het project Nederland gaat digitaal richt zich op ondernemers in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf en stimuleert de toepassing van internet en elektronisch zakendoen in de bedrijfsvoering. In opdracht van het ministerie van Economische Zaken wordt Nederland gaat digitaal de komende 4 jaar door Syntens voortgezet en uitgebreid.

Om dit te vieren verandert Syntens voor één week in een landelijke hotelketen en u bent onze gast die gebruik kan maken van onze diensten.

In de week van 4 tot en met 8 maart 2002 wordt de Syntens vestiging in Groningen omgebouwd tot Hotel Digit@@l. Er vinden dan een groot aantal activiteiten plaats over elektronisch zakendoen en internet.

Terwijl u in een hotel een lekker bed en een goede nachtrust verwacht, houden wij u wakker! En hoe: wij bieden u in deze week interessante workshops over tal van onderwerpen op het gebied van elektronisch zakendoen. Iedere workshop wordt bovendien voorafgegaan door een prikkelend evenement.

Daarnaast biedt Syntens u de mogelijkheid gebruik te maken van individueel advies: één van onze adviseurs gaat dan in op uw specifieke vragen rondom elektronisch zakendoen in uw eigen onderneming. In een aantal gevallen kunnen wij bovendien subsidie verstrekken op de inschakeling van een gespecialiseerd ict-bedrijf.

Geen tijd? Dan heeft Syntens Hotel Digit@@l de oplossing voor u: wij verzorgen uw lunch, beheren uw agenda en doen uw boodschappen. Wat wilt u nog meer?

In het bijgaande bestand treft u het volledige programma aan, hier vindt u tevens de mogelijkheid om uzelf kosteloos in te schrijven. Wilt u liever telefonisch contact, bel dan met Syntens op telefoonnummer 521 45 67.

Welkom en tot uw dienst!
het Syntens hotelpersoneel

(See attached file: Syntens Hotel Digit@@l.htm)

Syntens Groningen
http://www.syntens.nl

Bezoekadres:
Van Swietenlaan 25/2
9728 NX Groningen

Postadres:
Postbus 30011
9700 RM Groningen
Tel: (050) 521 45 67 Fax: (050) 521 45 77