Ingezonden persbericht


- Persbericht -

Rotterdam, woensdag 27 februari 2002

CDA brengt werkbezoeken aan de deelgemeente Noord rond het thema sociaal-cultureel werk

Maandag 4 maart aanstaande sluiten de CDA-gemeenteraadskandidaten de tocht langs alle deelgemeenten af in de deelgemeente Noord. Samen met kandidaten uit de deelgemeente Noord bezoekt een stedelijke delegatie met onder meer Sjaak van der Tak en Leonard Geluk het 'wijkgebouw Mozaiek'. Het werkbezoek is georganiseerd rond het thema 'sociaal-cultureel werk'.

De samenwerking tussen deelgemeenten en het stadhuis op het terrein van sociaal-cultureel werk is voor verbetering vatbaar. Zo is reeds enige tijd geleden gebleken. Om dit te onderstrepen brengt een stedelijke delegatie een werkbezoek aan deelgemeente Noord, waar deelgemeentelijk lijsttrekker Monique Vogelaar de delegatie ontvangt.

De middag start met een trommelworkshop. Stedelijke en deelgemeentelijke kandidaten zullen hieraan samen met kinderen van de buitenschoolse opvang deelnemen. Vervolgens zullen gezamenlijk koekjes worden gebakken. Na deze creatieve programmaonderdelen zal worden gesproken met vertegenwoordigers van SKWON, KORN en SCALP, sociaal-culturele organisaties in Noord. De nadruk zal worden gelegd op het project "Brede School, Tweede Thuis", dat binnenkort in de praktijk gebracht zal worden. Bij deze discussie zijn eveneens basisscholen, opbouwwerkers en andere sociaal-culturele organisaties van harte uitgenodigd. Vervolgens zullen de aanwezigen worden rondgeleid bij SKWON en worden buitenschoolse activiteiten bekeken.

Het programma begint om 15.30 uur en duurt tot en met ongeveer 18.00 uur. Dit vindt plaats in wijkgebouw 'De Mozaiek' bij SKWON aan de Schommelstraat 69.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht