Leefbaar Nederland

Uit: e-LN 3 maart 2002

De wekelijkse elektronische nieuwsbrief van Leefbaar Nederland

BESLAG CAMPAGNEFONDS WORDT OPGEHEVEN

Het beslag op de bankrekening van de Stichting Vrienden van Leefbaar Nederland wordt opgeheven. Na het vertrek van Pim Fortuyn als lijsttrekker van Leefbaar Nederland hadden drie donateurs, waaronder Harry Mens, beslag laten leggen op de bankrekening omdat ze hun geld terug wilden hebben. Twee donateurs hebben het beslag inmiddels vrijwillig opgeheven. Gesprekken met Harry Mens, de enige overgebleven donateur die zijn geld terug wil, zijn nog gaande. Ten behoeve van het nog overgebleven beslag heeft de Stichting Vrienden van Leefbaar Nederland een bankgarantie gesteld waarna het beslag maandag 4 maart zal worden opgeheven.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving in de media heeft de Stichting Vrienden van Leefbaar Nederland nimmer een negatief saldo gehad. Jan Nagel heeft op zondag 24 februari jongstleden aangegeven dat in het ergste geval, namelijk als er geen enkele nieuwe donaties binnen waren gekomen en de Stichting aan alle toegezegde verplichtingen t/m 15 mei 2002 had voldaan -- zoals kantoorhuur, zes-maanden contracten medewerkers, drukwerk e.d. -- de Stichting na 15 mei met een klein negatief saldo was geëindigd. Ondertussen zijn er genoeg nieuwe donaties binnengekomen zodat de Stichting, met het aangaan van al haar verplichtingen t/m 15 mei, naar verwachting met een positief saldo zal eindigen.

Uw steun aan ons campagnefonds is hard nodig! Op 11 maart beginnen wij onze campagne met een nieuwe lijsttrekker en onze nieuwe kandidaat-kamerleden.

Steun ons campagnefonds met uw donatie via Postbank 420100 of ING Bank 67.31.15.305 t.n.v. Stichting Vrienden van Leefbaar Nederland te Hilversum. Of bel 0900-1419 voor een acceptgiro.

Uw contributie aan de Stichting Vrienden van Leefbaar Nederland is fiscaal aftrekbaar! Doe het vandaag!