Gemeente Zwijndrecht

5 maart Wijkjaaravond

Dit jaar organiseert wijkbeheer één grote wijkjaaravond voor alle wijken. Deze avond vindt plaats op 5 maart in Theater De Uitstek en elke inwoner van Zwijndrecht is hiervoor uitgenodigd. In een van de afgelopen weken heeft u hierover een speciaal wijknieuws in de bus gekregen.

De wijkjaaravond 2002 krijgt de vorm van een `wijkfestival' rond drie thema's; `Jong en oud', `Openbare ruimte' en `Kennen en gekend worden'. Deze thema's worden op verschillende wijze aan u gepresenteerd en uiteraard wordt er uitgebreid met u over gesproken. Muziek, dans en theater zullen niet ontbreken! De drie thema's zullen de komende jaren een belangrijke rol gaan spelen in het verder ontwikkelen van wijkbeheer. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw persoonlijke onderwerpen met de coördinatoren en wijkplatformleden ter sprake brengen. Verder kunt u op de wijkjaaravond zien wat er het afgelopen jaar door wijkbeheer in de verschillende wijken tot stand is gekomen.

Opgeven voor deelname
Als u wilt meepraten in een van de gepreksgroepen rond de drie thema's of een bezoek wilt brengen aan de wijkjaaravond dient u zich vooraf aan te melden. Dit kan vanzelfsprekend ook via deze website doen. Na uw aanmelding wordt u het volledige programma toegezonden. Op het onderstaande digitale aanmeldingsformulier kunt u eveneens aangeven welk thema uw meeste interesse heeft. Hiermee wordt bij de indeling van de avond zo veel mogelijk rekening gehouden.

---

Ja, ik kom/wij komen naar de wijkjaaravond op 5 maart 2002.

Ik kom/wij komen met _____ perso(o)n(en). Mijn interesse gaat uit naar de volgende thema's (in volgorde van belangrijkheid):

Thema 1:
Thema 2:
Thema 3:

Naam:


---

Adres:


---

Postcode:


---

Telefoon:


---

Verzend uw reactie Herstellen reactie
---