Ingezonden persbericht


PUBLISHING ALERT: RAZENDSNELLE NIEUWSDIENST VOOR UITGEVERS

Publishing Alert is de naam van een zojuist gelanceerde dagelijkse nieuwsdienst via internet voor beslissers bij uitgeverijen.
Het abonnement is gratis en beschikbaar voor iedereen die zich via http://publishing.howardshome.com abonneert. Abonnees ontvangen iedere werkdag voor 10 uur 's ochtends het laatste uitgeversnieuws in hun email-inbox.

Publishing Alert put voor zijn nieuwsgaring uit een grote hoeveelheid nationale en internationale nieuwsbronnen. In rubrieken als "Nederland", "Internationaal", "Beurs", "E-publishing", "Auteursrecht", "Media en Marketing" en "Personalia" wordt het laatste nieuws overzichtelijk aan de ontvanger gepresenteerd. Abonnees kunnen persoonlijk aangeven op welke van deze terreinen zij wel (of niet) op de hoogte willen blijven. Zo kunnen decision makers uit verschillende disciplines heel eenvoudig een 'eigen' nieuwsdienst in het leven roepen, die aan hun specifieke behoeften voldoet. Op de internet portal van Publishing Alert komt het nieuws 'real-time' binnen, en kan de lezer onder meer ook zoeken in het nieuwsarchief.

Publishing Alert is een initiatief van 227 Publishing Partners in samenwerking met HowardsHome.com.

Einde persbericht.