Wereld Natuur Fonds Nederland

'n Tipje van de sluier opgelicht

05 maart 2002

Met nog vier weken te gaan willen de Efteling en het Wereld Natuur Fonds nu alvast een tipje van de sluier voor het PandaDroom oplichten. PandaDroom neemt de bezoekers, van jong tot oud, mee op een spannende wereldreis door de indrukwekkende natuur van Moeder Aarde.

In PandaDroom zijn hoofdrollen weggelegd voor de ijsbeer, de zeeschildpad en de orang-oetan. De bezoekers maken tijdens hun expeditie kennis met het belang en de kwetsbaarheid van de ijzige pool, de kleurrijke koraalriffen en het betoverende regenwoud.

Een wereldreis vol humor, spektakel en vertedering die alle zintuigen prikkelt. Vanzelfsprekend vinden de bezoekers in PandaDroom ook alles over het Wereld Natuur Fonds en hoe je als donateur of WNF-Ranger een handje kunt helpen om die indrukwekkende natuur van Moeder Aarde voor de toekomst te behouden.

PandaDroom is het resultaat van een unieke samenwerking. Niet eerder sloegen een charitatieve organisatie en een familie-attractiepark de handen ineen. Pandadroom biedt het Wereld Natuur Fonds een grensverleggend podium om voorlichting en educatie te geven over wereldwijde natuurbescherming. Die kennis over de natuur heeft de Efteling weten te vertalen in een ongekende ervaring voor alle zintuigen. PandaDroom moet je zelf beleven!

PandaDroom is één van de verjaardagscadeaus die de Efteling samen met het Wereld Natuur Fonds uitpakt voor haar bezoekers in dit jubileumjaar van de Efteling.