Ingezonden persbericht

Uitnodiging

Voor een kennismaking met Stellent en zijn visie op content management

Geachte heer, mevrouw,

Onlangs hebben wij u -als een eerste kennismaking- een mapje met informatie over Stellent toegestuurd. Daarin kon u ondermeer lezen, dat Stellent een Amerikaans bedrijf is, dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van content management systemen. Het bedrijf heeft zich (aanvankelijk onder de naam Intranet Solutions) in korte tijd een prominente positie in de markt verworven. De omzet is in enkele jaren tijd tot ongeveer 100 miljoen dollar gegroeid. Wereldwijd telt Stellent al bijna vijfhonderd medewerkers. De klantenlijst bestaat voornamelijk uit grote internationale ondernemingen. De producten van Stellent hebben al vele onderscheidingen gekregen. Analisten van Gartner Dataquest, Forrester Research en de Aberdeen Group rekenen Stellent dan ook tot de drie belangrijkste aanbieders van content management systemen in de wereld.

Sinds 1 januari 2002 is heeft Stellent een vestiging in Nederland. Vanuit het kantoor in Nieuwegein worden de Nederlandse en Belgische markt bediend. Nu de Nederlandse organisatie volledig operationeel is -er werken alweer tien mensen in Nieuwegein- en Stellent binnenkort zijn eerste, grote Nederlandse klant bekend zal maken, willen we u op 5 maart a.s. graag uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking om 13.30 uur op het kantoor in Nieuwegein.

Peter Paul Tonen, die bij CAP Gemini Ernst & Young verantwoordelijk is voor business development content solutions, zal op basis van recent marktonderzoek een beeld schetsen van de ontwikkeling van de markt voor content management systemen en de mogelijkheden daarvan voor bedrijven. Daarna zullen regional director Ilco Nijstad en senior systems engineer Wim van Dam van Stellent ingaan op de visie van Stellent op content management; de technologie achter de producten en de plannen voor Nederlandse markt. Daarna is er nog alle tijd voor een gesprek en een kijkje in het kantoor. Voor meer informatie over de middag verwijzen wij u naar het bijgevoegde programma.

Graag horen wij van u, of wij u op de open dag bij Stellent in Nieuwegein aanwezig zult zijn. Wij willen u verzoeken het bijgesloten antwoordformulier naar ons terug te faxen, zodat wij weten of wij met uw komst rekening kunnen houden.

Wij zien uw reactie met grote belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Theo Snijders
Wisse Kommunikatie

Een kennismaking met Stellent en zijn visie op content management

Programma Open Dag

13.30 uur Ontvangst met koffie en broodjes. Gelegenheid om in het kantoor rond te kijken.

14.00 uur Welkom door Ilco Nijstad, regional director Stellent Benelux.

14.05 uur De mogelijkheden van content management systemen voor organisaties en de ontwikkeling van de markt voor content management systemen. Door Peter Paul Tonen, business development manager content solutions bij CAP Gemini Ernst & Young.

14.25 uur Stellent; het bedrijf en zijn plannen voor de Benelux. Door Ilco Nijstad.

14.45 uur Stellent; het content management systeem, de modules en de technologie. Door Wim van Dam, senior systems engineer Stellent.

15.05 uur Informeel gedeelte met een hapje en een drankje. Gelegenheid om in het kantoor rond te kijken.

16.00 uur Einde.

Uiteraard is er voor en na de presentaties ruimschoots gelegenheid om met Ilco Nijstad, Wim van Dam en Peter Paul Tonen te praten.

Antwoordformulier

Naam:

Medium:

Adres:

Postcode: Woonplaats:

Telefoon: Fax:

E-mail:

0 zal op 5 maart 's middags aanwezig zijn bij de kennismaking met Stellent in Nieuwegein

0 zal niet tijdens het officiële gedeelte op 5 maart aanwezig zijn, maar heeft wel belangstelling voor een persoonlijke kennismaking c.q. gesprek met Ilco Nijstad op een ander tijdstip van de dag.

0 zal op 5 maart niet komen, maar wil wel graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen bij Stellent.

Dit antwoordformulier s.v.p. terugfaxen naar Wisse Kommunikatie, t.a.v. Theo Snijders, faxnummer 026-3513315. Aanmelden per e-mail kan natuurlijk ook: theo.snijders@wisse-worldcom.nl