Mojo Concerts

De zeer succesvolle tour die Kane afgelopen najaar door heel Nederland maakte, is nog niet ten einde. Op 9 maart wordt de 'So Glad You Made It '-tour definitief afgesloten met een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam Zuid-Oost. Dit optreden vindt plaats in het kader van de week van de Nederlandse muziek, een initiatief van 3FM.

Ruim 25.000 fans hebben Kane afgelopen maanden live kunnen aanschouwen op een van de twaalf podia die tijdens de 'So Glad You Made It'-tour werden aangedaan. De 15 concerten waren dan ook bijna allemaal compleet uitverkocht. Amsterdam kwam echter niet op de speellijst voor. Dat wordt nu meer dan goedgemaakt met een groots optreden in de Heineken Music Hall. In deze zaal, waarvan gezegd wordt dat het de beste akoestiek van Europa heeft, kan Kane haar reputatie als winnaar van de MTV Award 'Best Dutch Act' uitstekend waarmaken. De kaartverkoop voor dit unieke slotconcert gaat zaterdag a.s. van start via TicketService bij o.a. de grotere postkantoren en andere bekende voorverkoopadressen.

Naast de tournee is ook de laatste cd 'So Glad You Made It' van Kane een doorslaand succes. Het album staat op het punt met platina te worden onderscheiden. Op 18 januari a.s. verschijnt de nieuwe single 'Let It Be', met daarbij ook enkele live bonus tracks die tijdens de tournee opgenomen zijn.

Kane + support act
'So Glad You Made It' - tour
zaterdag 9 maart 2002
Heineken Music Hall - Amsterdam Z.O.
Entrée : E 25,- (excl. servicekosten)

Kaartverkoop door Ticket Service start zaterdag a.s. om 10.00 uur via https://tickets.lvp.nl/res.php?vn=2191&origin=6 of de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (E. 0,45 p.m) en de bekende voorverkoopadressen.