Skatebond Nederland


RIJNMOND CUP 2002 - Streetskate Contest

9 en 10 maart - SKATELAND ROTTERDAM

Voor het derde achtereenvolgende jaar wordt in Rotterdam de Rijnmondcup georganiseerd. Deze wedstrijd wordt elk jaar gehouden en is speciaal bedoeld voor beginnende inlineskaters. Dit is een zogenaamde C-wedstrijd dat betekent dat leden met een C licentie hieraan mee kunnen doen, en alle niet leden als ze beginnende skaters zijn.

Ook dit jaar is weer gekozen voor het grote streetparcours in Skateland Rotterdam waar op 9 maart de junioren zullen strijden om de ereplaatsen (8 t/m 11 jaar) en op zondag 10 maart strijden de 12 t/m 15 jarigen om de bekers. Er wordt weer een spannende strijd verwacht, waar vele nieuwe skaters en veelbelovend talent hun krachten voor het eerst met elkaar gaan meten.

Er worden in elke groep twee runs gereden en in elke run krijgt de skater 45 seconden de tijd om de jury te laten zien wat hij of zij kan. De run met het hoogste aantal punten telt mee voor de eindklassering. De jurering wordt gedaan door skaters die hun sporen al hebben verdiend en minimaal een B-licentie hebben.

RijnmondCup 2002 op 9 en 10 maart 2002 in Skateland Rotterdam, Piekstraat 45. Aanvang wedstrijd 14:00 uur; finale en prijsuitreiking 17:30 uur.

Voor meer info: www.skateland.nl of tel. 010-4113413.

Skatebond Nederland
www.skatebond.nl