Ingezonden persbericht


UITNODIGING OPEN TRIAL DAG 9 MAART 2002


- ERVAAR ZELF WAT TRIALRIJDEN INHOUDT!-

Rond de trialsport bestaan er nog steeds een groot aantal hardnekkige misverstanden.
Het beeld van trialrijders wordt namelijk gevormd door de uiterst spectaculaire demonstraties op shows en beurzen. Toch durven we te stellen dat trialrijden bij uitstek een vorm van motorsport voor iedereen is!

Trial wordt verreden in zogenaamde 'non-stops'. Kleine met linten afgezette parcoursjes waar je zonder met je voeten aan de grond te komen door heen moet rijden. Die non-stops variëren in moeilijkheidsgraag van onmogelijk tot uitgesproken makkelijk. Nu is er waarschijnlijk geen tak van motorsport waarbij de motor eigenlijk zo onbelangrijk is. Bij trial is het resultaat namelijk voor 80% afhankelijk van de rijder! Door de lage risico's ontwikkel je door trialrijden een uitstekend evenwichtsgevoel en dat merk je op het circuit én op de weg. Niet voor niets zijn veel motorsporttoppers met trialrijden hun carrière begonnen.
Maar er is geen betere manier om te ervaren wat trialrijden nu zo leuk maakt, dan om het zelf te doen. En daar nodigen wij u dan ook graag voor uit en wel op 9 maart aanstaande bij de Nationale Trial Promotie en Opstapdag in Nunspeet. Daar hebben we niet alleen trialmotoren, maar ook ervaren instructeurs klaar staan om u bij de eerste 'non-stop' meters op weg te helpen.
Interesse? Laat het dan ons even weten. Dat kan door een e-mailtje sturen naar d.evers@knmv.nl, of bel even naar 026-35 28 514 dan zorgen wij dat uw eerste trialervaring onvergetelijk verloopt!

Met vriendelijk groet,

Derk Evers
Algemene informatie:

9 maart Nationale Trialdag

Locatie: Op de A38 afslag Elspeet/Nunspeet nemen. Borden Nunspeet volgen. Voor spoorweg links parkeerplaats oprijden van restaurant, borden volgen. Aanvang: 11.00 uur, einde 15.00 uur.
Speciale evenementen: 11.15 uur Try-out wedstrijd jeugd, 12.30 demo experts.

KNMV (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging) Derk Evers - publiciteit, communicatie en marketing e-mail: d.evers@knmv.nl
Internet: www.knmv.nl
Tel: (+31) (0)26 35 28 510
Fax: (+31) (0)26 35 28 522
Postadres: Postbus 650 - 6800 AR Arnhem
Bezoekadres: Zijpendaalseweg 1 - 6814 CA Arnhem