Ingezonden persbericht


Informagic
12 maart 2002
W.I.S.V Christiaan Huygens: Symposium Informagic 2002

W.I.S.V Christiaan Huygens organiseert in het kader van haar 9e Lustrum een symposium over de ontwikkeling en toepassing van game technologie in de 21e eeuw. Op dit symposium zal de wereld van de game industrie vanuit een wetenschappelijk perspectief belicht worden. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere AI en game technologie, de toepassing van game technologie op het gebied van simulatie, visualisatie en planning, en de ontwikkelingen van 3D graphics. Deze onderwerpen zullen worden belicht door een aantal prominente figuren, waaronder professor dr. drs. Patricia de Martelaere, dhr R. Huddy van NVidia UK, kolonel de Die van het Ministerie van Defensie en anderen. Professor Van den Herik van de Universiteit van Maastricht zal de dagvoorzitter zijn. Het symposium zal een dag duren en wordt afgesloten met een borrel.
Voor meer informatie en inschrijvingen? Eline Jonkers WISV Christiaan Huygens, tel.: 015 2782532 http://symposium.ch.tudelft.nl

Delft University Press Publicaties

De Delft University Press (DUP) is een onderdeel van de Bibliotheek van de TU Delft en geeft onderzoeksresultaten van wetenschappers van de TU Delft uit. Naast deze onderzoekresultaten geeft men bovendien publicaties (o.a. beschouwingen) uit die voor Delfts onderzoek en het wereldwhbeijde technisch-wetenschappelijke onderzoek relevant zijn. De publicaties verschijnen onder drie imprints: DUP Science, DUP Blue Print en DUP Satellite.

DUP geeft 3 elektronische tijdschriften uit:
European Journal of Transport and Infrastructure Research (http://ejtir.tudelft.nl)
International Shipbuilding Progress (http://isp.tudelft.nl) Journal of Design Research (http://jdr.tudelft.nl)

Publicaties kunnen worden besteld bij de afdeling klantenservice van de BTUD:
Telefoon 015-27 856 78
Fax: 015-27 857 06
e-mail: info@library.tudelft.nl

Afkortingen

BK Faculteit Bouwkunde
CiTG Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen ITS Faculteit Informatietechnologie en Systemen
TNW Faculteit Technische Natuurwetenschappen
LR Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek
OCP Faculteit Ontwerp, Constructie en Productie
TBM Faculteit Techniek, Bestuur en Management