Gemeente Maassluis

27-2-2002

Culturele Raad Maassluis vergadert op 12 maart

Op dinsdag 12 maart a.s. vergadert de Culturele Raad Maassluis in het stadhuis. De vergadering begint om 20.00 uur en is openbaar.

De agenda voor 12 maart ziet er als volgt uit:


1. Opening

2. Mededelingen

3. Vaststelling van het verslag van de Algemene Bestuursvergadering van 21 januari 2002

4. Ingekomen post

5. Uitgaande post

6. Bespreking jaarverslag

7. Verslag van het overleg met de wethouder
8. Verzoek van de Stichting Promotie Maassluis voor het organiseren van een boekenmarkt.

9. Subsidieverzoek van het Gemeentemuseum voor een uitwisseling beeldende kunst van kunstenaars uit Hatvan en Maassluis
10. Verder voorkomende zaken

11. Rondvraag

12. Sluiting

Inspreken
Vóór de behandeling van de agenda bestaat de gelegenheid voor niet-leden van de Culturele Raad Maassluis om gedurende 5 minuten te spreken over onderwerpen die op de agenda zijn vermeld. De agendapunten waarover wordt ingesproken worden zoveel mogelijk bij voorrang aan de orde gesteld.

Vragenhalfuur
Om 20.00 uur is er voor ieder gelegenheid aan de leden van de Culturele Raad vragen te stellen of opmerkingen te maken over onderwerpen die tot het werkterrein van deze raad behoren. De belangrijkste onderwerpen zijn: cultuur, amateuristische kunstbeoefening, creativiteitsvorming, dramatische expressie en activiteiten op aangrenzende terreinen.

Ter inzage
Voor het publiek ligt in de week voorafgaande aan de vergadering in het informatiecentrum van het stadhuis een aparte map ter inzage gedurende de openingstijden van het stadhuis. Deze map ligt op vrijdagavond en zaterdag in de bibliotheek tijdens de openingstijden van de bibliotheek.