Ingezonden persbericht

PERSINFORMATIE

SURINAME INFORMATIEAVOND OP 12 MAART

LAAT U INFORMEREN OVER KLEURRIJK SURINAME!

Amsterdam, 4 maart 2002

Laat u informeren over de vele mogelijkheden van kleurrijk Suriname tijdens de bruisende Suriname informatieavond in Amsterdam op 12 maart a.s. Tijdens deze bijeenkomst komt u als bezoeker alles te weten over Suriname en over de mogelijkheden die het prachtige land te bieden heeft. Aan zowel de avontuurlijke vakantieganger als aan de reiziger die op zoek is naar rust en schoonheid.

Suriname, het land dat als toeristische bestemming steeds vaker in the picture staat is voor velen nog steeds een onbekende vakantiebestemming. Daarom organiseren wij op 12 maart deze 'Suriname-info-avond'. Speciaal voor deze gelegenheid komt een spreker over uit Suriname. Hij informeert de bezoekers op enthousiaste wijze over de talrijke mogelijkheden, die het prachtige land biedt.

Sirano Zalman, van de incoming touroperator Access Suriname Travel, geeft een levendige beschrijving van avontuurlijke tochten door het Amazone gebied, dat het grootste gedeelte van Suriname bedekt. Vervolgens worden door Wernard Immink, directeur van Suriname Holidays, de diverse tourmogelijkheden aan de hand van de gloednieuwe brochure van Suriname Holidays uiteengezet. Een trektocht door het Amazonegebied, uitrusten in een hangmat aan het strand op Galibie, genieten van het bruisende Paramaribo; het is allemaal mogelijk tijdens een reis door Suriname.

Dia-, en video presentaties brengen het exotische land tot leven. Alle bezoekers ontvangen een informatiepakket vol met informatie en nuttige tips voor het plannen van een 'Switi Sranan' avontuur!

Toeristische informatie-avond Suriname
Datum : dinsdag 12 maart 2002
Lokatie : Vereniging Ons Suriname Hugo Olijfveldhuis
Amsterdam

Tijd : 19.00-21.00 uur
Bel voor meer informatie of aanmeldingen met Omayra Mac Donald USP PR & Communicatie, tel 020-42 32 882 of e-mail, suriname@usp.nl