FNV

Op 12 en 21 maart: voorlichting over ingrijpende veranderingen die ons te wachten staan Regio Zuidwest - els.westdijk@vc.fnv.nl

De gezamenlijke FNV-Bonden in regio Zuidwest Nederland houden een voorlichting over de ingrijpende veranderingen die ons te wachten staan bij de uitvoeringsinstellingen sociale zekerheid. Aan bod komen de veranderingen door het ontstaan per 1 januari van de CWI's (Centrum Werk en Inkomen) waarin de taken van arbeidsvoorziening en sociale diensten zijn ondergebracht en de veranderingen bij de uitvoeringsinstellingen (Cadans, Gak, USZO), die als UWV (Uitvoeringsorgaan Werknemersverzekeringen) doorgaan. Het doel van de voorlichting is om vanuit de zieke, arbeidsongeschikte of werkzoekende te kijken welke de kansen en risico`s de nieuwe veranderingen in de wetgeving bieden.

De bijeenkomsten worden gehouden op:
12 maart in Zierikzee in het LSP FNV gebouw aan de L. Nobelstraat 24 te Zierikzee van 14.00 tot 16.30 uur met Jet Grimbergen van FNV Bondgenoten.

21 maart in het FNV-Regiokantoor te aan de Jacob Obrechtlaan 3 te Bergen op Zoom van 19.30 tot 22.00 uur met Agnes Jongerius Federatiebestuur FNV.

Wilt u bij één van deze voorlichtingsbijeenkomsten aanwezig zijn dan kunt u zich aanmelden bij het secretariaat van FNV Regiowerk Zuidwest Nederland, Postbus 222, 4611 AE Bergen op Zoom, Tel.nr 0164 -21 72 22, of per e-mail els.westdijk@vc.fnv.nl.

Met vriendelijke groet,
De UGO medewerkers, Ralph Smeets FNV Bondgenoten, Wil Vissers AbvaKabo FNV, Henny Plat FNV Bouw en Els Westdijk FNV Regiowerk.

Meer nieuws? Ga naar http://www.fnv.nl/zuidwest .