Ingezonden persbericht

2dehands.nl opent speciale afdeling voor Marktplaatsbezoekers Persbericht - Dinsdag, 12 maart 2002

Speciale afdeling
De gratis advertentie site 2dehands.nl heeft een speciale afdeling geopend voor marktplaatsbezoekers die niet willen betalen voor geplaatste advertenties.
Nu marktplaats ook verandert in een betaalde dienst is de vraag- en aanbodsite 2dehands.nl de laatst overgebleven gratis site.

Eenvoudig
2dehands.nl werkt zeer eenvoudig. Binnen 2 kliks is men bij de juiste advertentie. Daarnaast kan men nog steeds op de oude, uitgebreide manier zoeken.

"Snuffelen"
Van bezoekers kwam steeds vaker de wens om te kunnen "snuffelen" naar interessante advertenties.
Op 2dehands.nl was dat nog niet goed mogelijk, maar nu dus wel. Het is geen regelrechte kopie van marktplaats, want het is op een aantal punten veel beter. Zo kan men beter sorteren en in meerdere categorieën tegelijk zoeken. Tevens kan men met een trefwoord de hele site doorzoeken.

Explosieve groei
Op dit moment zijn er meer dan vijftienduizend bezoekers per dag en 2dehands.nl verwacht dat dit aantal explosief zal stijgen nu al haar concurrenten geld kosten. 2dehands.nl is gratis en zal dat blijven ook! Dit komt onder andere door de goede technologie achter 2dehands.nl waardoor de site met slechts enkele vrijwilligers kan draaien.

TTY Internet Solutions BV
De technologie achter 2dehands.nl komt van partner en internetbedrijf TTY Internet Solutions. TTY is ook bekend van onder meer DeNationaleVacaturebank.nl en is gevestigd in Groningen en Amsterdam.

Meer informatie
Meer informatie: Michiel van Deursen via info@2dehands.nl, op 050-5792333 of op de website www.2dehands.nl