Ingezonden persbericht

Softwareontwikkelaar Cybermation start Duitse vestiging en toont oplossingenpakket tijdens de CeBIT

Amsterdam, 12 maart 2002 - Sinds haar oprichting in 1982 ontwikkelt en verkoopt Cybermation geïntegreerde software-oplossingen op het gebied van Systems Management. Aanvankelijk werden deze oplossingen toegepast in rekencentra die het OS/390® besturingssysteem toepassen. Medio 2001 heeft Cybermation nieuwe versies van haar software geïntroduceerd, die gebaseerd zijn op Java® en XML®. Daarmee is het toepassingsgebied uitgebreid tot alle rekencentra die gedistribueerde systemen gebruiken. In het kader van haar internationale expansie heeft Cybermation EurAsia BV in Amsterdam recent een vestiging in Frankfurt am Main geopend. Van hieruit wordt voortaan de Duitstalige markt ontwikkeld en ondersteund. Op de CeBIT 2002 presenteert Cybermation haar oplossingen in Hal 1 op standnummer 2d2. U bent van harte uitgenodigd deze stand te bezoeken.

De Cybermation oplossingen
De oplossingen van Cybermation kunnen in drie hoofdcategorieën worden onderverdeeld:
* ESP Workload Manager: een 'Enterprise Job Scheduling' en 'Workload Management' oplossing voor rekencentra die werken met OS/390®, UNIX®, Windows NT® en OS/400® omgevingen.
* ESP Espresso: Distributed Job Scheduling en Workload Management voor alle rekencentra die systeemplatformen gebruiken die Java® en XML® ondersteunen.
* ESP Alchemist: Software Change (Configuration) Management voor het beheren en beheersen van veranderingen in software: van autorisatie tot en met 'production run' verificatie. Dit levert meetbare voordelen op voor softwareontwikkelaars en rekencentrummanagement.

Cybermation hoopt u te zien tijdens de CeBIT, om één en ander nader toe te kunnen lichten.

Aanwezig op de beursstand:
David Hakkenberg, Algemeen Directeur van Cybermation EurAsia BV, zal aanwezig zijn van 13 tot en met 16 maart. De recentelijk benoemde Reinhold Beckmann, Senior Account Manager bij Cybermation Deutschland is aanwezig van 13 tot en met20 maart en Ahdy Awad, Director Continental Europe is van 17 tot en met 20 maart aanwezig op de beursstand.

Over Cybermation
Cybermation wordt wereldwijd door tal van topbedrijven gezien als een toonaangevende ontwikkelaar van automatiseringsoplossingen voor job scheduling, workload management en software change management voor heterogene computeromgevingen. De onderneming wordt ook beschouwd als dé expert op het gebied van systems management. Klanten van Cybermation in Europa zijn onder andere One 2 One (dochter van Deutsche Telekom), Sony Europe, Messe Düsseldorf en Janssen Pharmaceutica. Daarbuiten zijn Hudson's Bay Company, Statistics Canada en CN Rail in Canada alsmede Allstate Insurance, JC Penney, Nike, Deere & Co. en Verizon in de Verenigde Staten vooraanstaande gebruikers van de Cybermation oplossingen. Het hoofdkantoor van Cybermation bevindt zich in Toronto, Canada.
Vanuit de vestiging in Amsterdam worden de contacten met distributeurs en verkooppartners in Europa en 'Asia-Pacific' onderhouden. De Cybermation-vestigingen in Duitsland, Engeland en Australië rapporteren aan de vestiging in Amsterdam.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV
Dennis Doodeman
Tel: 020 530 43 45
E-mail: dennisd@text100.nl

Of u kunt de Cybermation-website bezoeken: www.cybermation.com.