Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 12-03-2002 Persbericht district Aa & Dommel

RIJDEN ONDER INVLOED (Vught 2x)

Van maandag op dinsdag zijn in Vught twee automobilisten bekeurd voor het rijden onder invloed van alcohol. Een 42-jarige Vughtenaar werd betrapt op de Laagstraat en een 41-jarige Bosschenaar liep tegen de lamp op de Rijksweg N65. Beiden kregen een rijverbod en een proces-verbaal.

HOGE SNELHEDEN BIJ SNELHEIDSCONTROLE (Haaren)

Maandagmiddag zijn bij een snelheidscontrole op de Rijksweg N65 in Haaren 93 automobi-listen bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg zelfs 152 km/h.

BEJAARDE FIETSER BREEKT BEEN (Boxtel)

Dinsdagmorgen is een 78-jarige inwoner uit Boxtel op de Deken van Broekmanlaan in zijn woonplaats door nog onbekende oorzaak gevallen met zijn fiets. De man is met een gebro-ken been /heup per ambulance overgebracht naar het Carolusziekenhuis in s-Hertogenbosch.

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING (Schijndel)

Maandagmiddag is een 15-jarige jongen in zijn ouderlijke woning aan de Oostfrieslandstraat in Schijndel aangehouden voor bedreiging van zijn ouders. De jongen zou zijn ouders al een aantal malen verbaal bedreigd hebben. Twee weken geleden bedreigde de jongen zijn moe-der met een mes. Hij is aangehouden en ingesloten.