Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 12-03-2002 Persbericht district Den Bosch

MAN AANGEHOUDEN NA MISHANDELING BUSCHAUFFEUR (s-Hertogenbosch)

Van maandag op dinsdag is een 20-jarige Vughtenaar aangehouden voor mishandeling van een 52-jarige BBA-buschauffeur op het Stationsplein in s-Hertogenbosch. De verdachte reed zich bij een wegversmalling op de Taalstraat in Vught klem tegen de bus bestuurd door het slachtoffer. Door de aanrijding ontstond lichte schade aan beide voertuigen. De verdachte reed daarop weg zonder zijn identiteit bekend te maken. De buschauffeur vervolgde zijn route en stopte uiteindelijk op het Stationsplein in s-Hertogenbosch. Op een gegeven mo-ment kwam de verdachte daar plotseling zijn bus binnen en sloeg de chauffeur een paar maal in het gezicht. Het slachtoffer liep een dik oog en een bloeduitstorting op. De verdachte kon vannacht in zijn woning in Vught worden aangehouden.

ELFJARIGE BOEFJES AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Maandagmiddag zijn twee 11-jarige boefjes bij een warenhuis aan Achter het Stadhuis in s-Hertogenbosch betrapt op diefstal van plakband. Uit een kort onderzoekje bleek dat de twee kort daarvoor bij een winkel aan de Vughterstraat ook al nietapparaatje en wat andere kantoorspulletjes hadden ontvreemd. Beiden zijn bij Buro Halt aangemeld.

MAN LICHTGEWOND NA AANRIJDING MET BUS (s-Hertogenbosch)

Maandagmiddag is een 23-jarige automobilist uit Geldrop op de v.d. Does de Willeboissin-gel in s-Hertogenbosch lichtgewond geraakt bij een aanrijding met een BBA-bus. Het slachtoffer reed weg uit een parkeervak en zag daarbij kennelijk de bus over het hoofd. De 30-jarige buschauffeur kon de auto niet meer ontwijken, waardoor een aanrijding ontstond. De automobilist is met duizeligheidsklachten per ambulance overgebracht naar het zieken-huis. Beide voertuigen liepen schade op.