NU'91

Zorgvak 2002

NU91 herkenbaar aanwezig op ZorgVak Totaal 2002

Dit jaar biedt hét vakevenement voor mensen die zorgen voor mensen een boeiend, gezellig en inspirerend programma. NU91 speelt hierop in en is aanwezig met een stand, verzorgt workshops en geeft uitleg over uw CAO tijdens een inloopsessie.

Bewust is bij ZorgVak Totaal 2002 gekozen voor een functiegerichte opzet. Woensdag 17 april is de dag voor het management met o.a. het Zorgdebat. Donderdag 18 en vrijdag 19 april zijn de dagen voor het operationele kader: de verzorgenden en hun direct leidinggevenden.

NU91 is alle beursdagen aanwezig met een stand en biedt op 18 en 19 april een uitgebreider programma:

Workshops op donderdag 18 en vrijdag 19 april 2002:
* Zelfstandig ondernemen in de thuis- en kraamzorg. Ciska de Rijke, zorgmanager bemiddelingsbureau Thuiszorg. Je eigen baas als verzorgende of kraamverzorgende. Wat is er mogelijk en welke ontwikkelingen zijn er op dit moment belangrijk? Donderdag 18 april: 11.30 uur en vrijdag 19 april: 11.30 uur


* Wat betekent FWG 3.0. voor ú? Gorrit Smit, districtsmedewerker NU91. Wat zijn de gevolgen van de invoering van FWG 3.0. voor u? Wat gaat er veranderen en hoe kunt u hier zelf invloed op uitoefenen? Aan de hand van uw vragen wordt het FWG-systeem in de V&V en Thuiszorg van dichtbij bekeken. Donderdag 18 april: 14.30 uur en vrijdag 19 april: 13.30 uur

Inloopsessie op vrijdag 19 april 2002:

* CAO-Thuiszorg en -V&V 2002: wat betekent dat voor ú? Menno Dekker, CAO-onderhandelaar NU91. Wat is de inzet van NU91 voor de CAO-Thuiszorg en -V&V in 2002? Waar liggen de prioriteiten dit jaar, wat willen we bereiken voor de verpleging en verzorging, hoe spelen we in op knelpunten in de zorgsector en wat kan NU91 daarbij voor u betekenen? Vrijdag 19 april

Naast het opdoen van nieuwe vakinformatie en vakkennis, is ook de stand van NU91 een bezoek meer dan waard. Door de nieuwe campagne krijgt deze weer een heel andere uitstraling. Natuurlijk is er voldoende materiaal aanwezig om door te lezen en mee te nemen naar uw werkplek. Ook kunt u brochures inkijken en bestellen of kopen.

Daarnaast hebben we een speciale aanbieding van Bohn Stafleu Van Loghum (BSL). Elders in dit blad kunt u lezen over de samenwerking tussen NU91 en de uitgeverij BSL. Ter introductie van deze samenwerking ontvangen leden en nieuwe leden van NU91 tijdens de beurs een gratis exemplaar van Verpleegkunde Nieuws.

Naast een kortingsabonnement op Verpleegkunde Nieuws en Pallium kunt u op grote beurzen en evenementen ook uitgaven van BSL met korting kopen. Tijdens ZorgVak Totaal gaat het om: Werkdrukbeheersing, Zelfzorg voor verpleegkundigen, De verpleegkundige en pijnbestrijding, Communicatie in de palliatieve fase, Verpleegkundige dilemmas en Ethische vragen in de palliatieve zorg. Deze uitgaven zijn exclusief verkrijgbaar tijdens de beurs voor slechts e 9,-! (normale prijs e 11,50)

Nieuwe leden ontvangen als welkomstgeschenk zelfs de uitgave "Zelfzorg voor verpleegkundigen" gratis!

Duskom naar ZorgVak Totaal 2002, neem uw collegas mee en bezoek standnummer 207.

ZorgVak Totaal is elke dag geopend van 09.00 tot 16.00 uur. Voorinschrijving is niet mogelijk. Bij de entree van ZorgVak Totaal kunt u een toegangskaart kopen. (Kosten e 10,-)

Tot ziens in de Brabanthallen te s-Hertogenbosch bij de stand van NU91!

Terug naar de NU'91 home page....