AutoRai

12-3-2002

Mitsubishi breidt aanbod Live & Drive modellen uit

Na de bijzondere uitvoeringen Space Star Live en Carisma Drive introduceert Mitsubishi nu ook de Space Wagon Live en Galant Drive.

Met deze bijzonder rijk gespecificeerde modellen benadrukt Mitsubishi de leuke kanten van het autorijden. Zowel (zakelijke) veelrijders als automobilisten die de autos met name voor hun vrijetijdsbesteding gebruiken zullen het extra comfort op waarde weten te schatten. Beide modellen zijn uitgerust met een state of the art audio- en navigatiesysteem van VDO Dayton. Dit kenmerkt zich op de eerste plaats door het grote bedieningsgemak. Bovendien garandeert het systeem dankzij onder meer de digitale soundprocessor een fantastische geluidskwaliteit. Het navigatiesysteem met TMC-verkeersdecoder helpt de bestuurder bij het vinden van weg naar de ingevoerde bestemming.

Live & Drive
De Space Wagon 2.0 Live bekleedt in zijn klasse meteen een koppositie. De ruime MPV (Multi Purpose Vehicle) beschikt onder meer airconditioning, elektrische bedienbare ramen voor en achter, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. Uiterlijk onderscheidt de Space Wagon Live zich met fraaie lichtmetalen 16 inch velgen. En wat betreft de veiligheid voldoet de Space Wagon Live dankzij ABS en dubbele airbags aan alle normen. De Space Wagon Live is verkrijgbaar vanaf 27.740 euro.

Op de Galant 2.0 Drive zorgen eveneens 16 inch lichtmetalen velgen subtiel voor versterking van de uitstraling. De echte meerwaarde voor de bestuurder is ook hier terug te vinden in het interieur. Zaken als elektrisch bedienbare ramen voor, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en airconditioning zijn standaard. De Galant Drive wordt geleverd vanaf 24.190 euro.

De 2,0-liter motor van de Space Wagon en de Galant blinkt uit in souplesse. De viercilinder SOHC-lijnmotor telt zestien kleppen en heeft ECI-multipoint brandstofinspuiting. Het blok is goed voor 100 kW/136 pk bij 6.000 toeren per minuut.