KEMPEN EN CO

Vaststelling ruilverhouding fusie Amvabel, OGPF met OEPF

Op 12 maart 2002 is de ruilverhouding vastgesteld op basis waarvan de gewone aandelen Amvabel N.V. respectievelijk Orange Global Property Fund N.V. (OGPF) zullen worden verwisseld in gewone aandelen Orange European Property Fund N.V. (OEPF).

De ruilverhouding is gebaseerd op de intrinsieke waarde per gewoon aandeel van de onderscheiden vastgoedbeleggingsmaatschappen, zoals deze heden op basis van de slotkoersen van de beleggingen van de desbetreffende maatschappij per 11 maart jl. is bepaald.

Op basis van de aldus vastgestelde intrinsieke waarde per gewoon aandeel van respectievelijk EURO 12,00 (Amvabel), EURO 9,84 (OGPF) en EURO 10,52 (OEPF), wordt voor elk gewoon aandeel Amvabel 1,1407 gewoon aandeel OEPF verkregen en wordt voor elk gewoon aandeel OGPF 0,9354 gewoon aandeel OEPF verkregen. Er zijn geen op- of afslagen nodig en die worden dan ook niet toegepast.

Verwisseling vindt plaats op 13 maart a.s., hetgeen de datum is waarop de juridische fusie tussen de drie vastgoedbeleggingsmaatschappijen van kracht wordt.

Amsterdam, 12 maart 2002

De Directie Kempen Capital Management N.V.

-Publicaties kunt u aanvragen bij mevrouw N. Koenen (e-mail: nkoe@kempen.nl) of mevrouw M.I. Egstorf (e-mail: megs@kempen.nl), tel. (020) 5571 371.

-Voor nadere informatie over de fondsen kunt u contact opnemen met de fondsbeheerder of de heer J.W. Friso, tel. (020) - 5571 371.

Profiel Orange European Property Fund

OEPF is een beleggingsfonds met een gespreide portefeuille van beursgenoteerde Europese vastgoedondernemingen, waarbij de focus ligt op ondernemingen die zijn gespecialiseerd in één land en/of sector. De doelstelling van OEPF is een structureel betere performance dan de Global Property Research-250 Europe Index, waarbij het gewicht van het Verenigd Koninkrijk is teruggebracht tot 20%.

OEPF is een (semi) open end beleggingsfonds en heeft de status van fiscale beleggingsinstelling. OEPF is aan Euronext Amsterdam genoteerd. De beurskoers zal zich onder normale omstandigheden rond (maximaal 2,0% boven resp. 1,5% beneden) de intrinsieke waarde per aandeel bewegen.

De Directie van Orange European Property Fund wordt gevoerd door Kempen Capital Management N.V., een 100% dochteronderneming van Dexia Bank Nederland N.V., gespecialiseerd in vermogensbeheer. Dexia Bank Nederland maakt onderdeel uit van de Dexia Groep. Voor meer informatie zie www.kempen.nl/orangefunds en www.dexia.com.

Kempen & Co

12 mrt 02 18:01