Gemeente Utrecht

Start vervanging riolering Jaffastraat (gedeeltelijk), Heijermansstraat en Louis Couperusstraat (gedeeltelijk)

Op donderdag 14 maart 2002 wordt in opdracht van de Dienst Stadsbeheer van de Gemeente Utrecht gestart met de vervanging van de riolering in de Jaffastraat (gedeelte tussen de Johan de Meesterstraat en de Heijermansstraat), de Heijermansstraat en de Louis Couperusstraat (gedeelte tussen de Heijermansstraat en het Cremerplein). Het gaat daarbij om reguliere onderhoudswerken. De uitvoering neemt circa vijf weken in beslag en zal eind april worden voltooid.

De werkzaamheden

De werkzaamheden worden gestart in de Jaffastraat (tussen de Johan de Meesterstraat en de Heijermansstraat) en nemen ongeveer een week in beslag. Aansluitend wordt circa twee weken gewerkt in de Heijermansstraat en tot slot ongeveer twee weken in de Louis Couperusstraat (tussen de Heijermansstraat en het Cremerplein).

Bereikbaarheid

Gedurende de uitvoering zijn de straten waarin gewerkt wordt afgesloten voor verkeer. Omleidingroutes worden met bebording aangegeven. Ook parkeren is tijdens de uitvoering niet mogelijk. Bewoners kunnen tijdens de werkzaamheden huisvuil plaatsen op een huisvuilverzamelpunt in een nabijgelegen straat die wel toegankelijk is voor de vuilniswagen.

De Dienst Stadsbeheer stelt alles in het werk om mogelijke overlast zoveel mogelijk te beperken.