Helvoet Holding NV

Mededeling inzake openbaar bod Helvoet Holding

Persbericht

Dit persbericht is een openbare mededeling als bedoeld in artikel 9g lid 1c van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

In vervolg op het persbericht van Helvoet Holding N.V. ("Helvoet") en haar vier grootaandeelhouders ABN AMRO Participaties B.V., MeesPierson Investeringsmaatschappij II B.V., NIB Capital Private Equity N.V. en NPM Capital N.V., van 13 februari jl., waarin melding wordt gemaakt van het voornemen van voornoemde grootaandeelhouders om op alle (certificaten van) aandelen in Helvoet een bod uit te brengen, maken Helvoet en de grootaandeelhouders thans bekend dat naar verwachting in de loop van volgende week het openbare bod zal worden uitgebracht en het biedingsbericht beschikbaar zal worden gesteld. Het bod zal eerst dan worden uitgebracht omdat in de loop van volgende week de jaarcijfers over 2001 van Helvoet bekend zullen zijn (die in het biedingsbericht zullen worden opgenomen) en verwacht wordt dat in die week tevens het overleg met de ondernemingsraad van Helvoet kan worden afgerond.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Ir. P.G.M. van Vlijmen, president directeur van Helvoet, telefoonnummer +31 181 331 330.