Ingezonden persbericht


Geachte redactie,

Checkaboard.com is een nieuwe website die het reizen en duiken optimaal combineert. De website biedt een wereldwijd overzicht van liveaboards.... zeil en motorjachten aangepast aan de wensen van duikers.

Checkaboard.com && one dive beyond

Door meer kilometers te zeilen kom je op duikplekken die je normaal niet voor mogelijk had gehouden. Een nieuwe wereld opent zich voor je en duiken is nog nooit zo relaxt geweest.

Ideaal te combineren tijdens langere vakanties, zo houdt je volop tijd over om een land goed te bezoeken en zelfs de meest fanatieke duiker komt niets te kort. De gemiddelde duiker, zeker de nieuwe jongste aanwas, heeft duiken in het buitenland geleerd en is onbekend met het fenomeen liveaboard duiken.

Het aanbod van Checkaboard is zeer divers... van leren duiken vanaf een liveaboard tot shark cage diving en poolduiken... maar ook de heerlijke relaxte wateren van de Malediven.... voor ieder wat wils, gecombineerde reizen met niet duikers is zelfs een optie.

Wilt u uw lezers op de hoogte brengen van deze meest relaxte manier van duiken? Lees bijgesloten attachment voor meer informatie, bezoek onze website www.checkaboard.com of bel met Karolin Kruiskamp, 030 2387008 voor de betere details.

Met vriendelijke groet,

Karolin Kruiskamp

Checkaboard.com

karolin@checkaboard.com

www.checkaboard.com

t 030 2387008

f 030 2387009

Notice: The information in this e-mail and in any attachments is confidential and intended solely for the attention and use of the named addressee(s). This information may be subject to legal, professional or other privilege or may otherwise be protected by work product immunity or other rules. It must not be disclosed to any person without authorization of the author.