P E R S B E R I C H T

Nieuwegein, 14 maart 2002

Mainland Sequoia, een ICT-dienstverlener op het gebied van integrated IT-management, networks en e-business applications, wijzigt per 15 maart 2002 haar naam in Devoteam Mainland.

Met de overname door de Devoteam Group in januari 2001 volgt het bedrijf een scenario waarbij groei als middel om haar dienstverlening te verdiepen en te versterken sneller kan worden behaald, en waarbij het 'eigene' van Mainland niet verloren gaat. Door de uitwisseling van kennis en ervaringen presenteert het bedrijf zich duidelijker als Europese ICT-dienstverlener met drie werkvelden; integrated IT-management, networks en e-business applications.

"De naamsverandering is, na de overname in januari 2001 door de Devoteam Group, niet alleen een logische 'tweede stap' maar reflecteert ook de synergie van beide partijen; een mooie mix van visie, volume, expertise en cultuur", aldus Coen Aalders, General Manager van Devoteam Mainland.

Hoewel Sequoia uit de naam verdwijnt, zal deze toch behouden blijven op het 'mainland.' Het bedrijf plant op 15 maart, met een groot deel van haar personeel, een Meta Sequoia in de Nieuwegeinse klei. Binnenkort zal er een webcam worden gericht op de Sequoia die te bezichtigen is vanaf www.devoteam.nl.

Over Devoteam
De Devoteam Group, opgericht in 1995, is een Europese ICT dienstverlener met drie werkvelden; integrated IT-management, networks en e-business applications. In 2001 behaalde Devoteam een pro-forma jaaromzet van ruim ? 150 miljoen. Bij de Devoteam Group werken momenteel meer dan 1750 medewerkers in Frankrijk, Nederland, België, Spanje, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken. Devoteam is genoteerd aan de Nouveau Marché in Parijs.

Indien u het planten van de Sequoia wilt bijwonen, of als u vragen heeft, neemt u dan contact op met Olivier Schwaanhuyser, Communicatie Manager via telefoonnummer 030 609 70 60 / 06 21 534 618 of kijk op www.devoteam.nl