---
Sybari en HP sluiten Softwaredistributie-overeenkomst voor e-mailbeveiliging

---
Antigen-software foor HP verdeeld als Anti-virus en beveiligingsoplossing voor Microsoft Exchange en Sharepoint Portal Server
Madrid, 03/14/2002

Het Amerikaanse softwarebedrijf Sybari en computergigant Hewlett-Packard Company (HP) hebben een distributie-overeenkomst afgesloten om bedrijven betere e-mailbeveiliging te bieden. In het kader van die overeenkomst zal HP Sybari's product Antigen, een geavanceerde software voor computervirusbestijding, inhoudbeheer en e-mailbescherming, in zijn productaanbod integreren. Beide bedrijven engageren zich om samen hun klanten beveiligde e-mailcommunicatie en samenwerkingsoplossingen (collaboration solutions) te bieden.

HP, dat sterk begaan is met veiligheid, heeft besloten in zee te gaan met Sybari Software, een softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de beveiliging van e-mailserversystemen zoals Microsoft Exchange en Sharepoint Portal Server. HP past Sybari's Antigen-software in zijn gamma in, om zijn klanten een nog betere bescherming tegen virusaanvallen te bieden. De nieuwe oplossingen moeten bedrijven toelaten om omgevingen waar e-mail cruciaal is, 24 uur per dag te beveiligen. Sybari zal op zijn beurt de dienstverlening verbeteren door nauw samen te werken met HP's Microsoft Consulting- en Support-afdelingen op het vlak van netwerkopbouw en systeemarchitectuur.

"Het is bekend dat Sybari vernieuwende anti-virusoplossingen levert voor Microsoft Exchange-klanten, die optimale veiligheid en verhoogde prestaties bieden, "zegt Luc Vogeleer, Global Program Manager van de Microsoft Service Operation bij HP Consulting. "Antigen is niet gebonden aan een specifieke virusscantechnologie, maar fungeert als een raamwerk waarbinnen tot vijf van de beste anti-virusscanengines kunnen worden gecombineerd. Naast de hoge veiligheid biedt de software onze Microsoft Echange-klanten de keuze uit de beste technologieën."

"Door Antigen op te nemen in ons gamma van MS Exchange- en Sharepoint-oplossingen, kan HP nu krachtigere e-mailcontrole en
-bescherming aan zijn klanten bieden, "zegt Steve Towndrown, European Sales Development Manager bij HP. "Enerzijds is Sybari's Antigen-software flexibel doordat het meerdere virusscanengines in één product biedt. Anderzijds is het ook erg snel, een combinatie die ogenschijnlijk tegenstrijdig lijkt."

---
END

---
Over Sybari (www.sybari.com)
Sinds 1995 is Sybari een marktleider in anti-virus- en beveiligingsoplossingen voor groupware. Vandaag zijn meer dan 6 miljoen Microsoft Exchange/Outlook- en Lotus Domino/Notes-gebruikers die virusvrij kunnen werken dankzij Sybari's Antigen-technologie. De unieke architectuur van de Antigen-software zorgt voor een preventief afweerschild tegen virussen en kwaadaardige codes. Antigen voor Microsoft Exchange en Antigen voor Lotus Domino worden in meer dan 50 landen verdeeld via Sybari's locale vestigingen en distributienetwerk. Het hoofdkwartier van Sybari is gevestigd in New York, de EMEA-hoofdvestiging in Madrid, Spanje.
Sybari telt tot zijn klantenbestand namen als Amazon.com, Compaq, Dell, Deloitte & Touche, Getronics, JD Power, Lufthansa, Merrill Lynch, Nortel, Pirelli, Reckitt Benckiser, Sony, Texaco, Tosco, De Amerikaanse federale regering, en Visa.. Het bedrijf sloot strategische allianties af met ondermeer Lotus Development (NYSE:IBM), Microsoft (NASDAQ:MSFT), Computer Associates (NYSE:CA), Compaq (NYSE:CPQ), Sophos, Inc., Network Associates, Inc. (NASDAQ:NETA), en Norman Data Defense Systems. Sybari Software, Inès de Bien, Territory Manager Northern Europe, tel: +34 912962603, e-mail:
Ines_deBien@sybari.com.
Mediarelatie
NewsEngine PR, Johan De Brabandere, tel: 03/260 96 49, fax: 03/237 23 25, e-mail:
johan.debrabandere@newsenginepr.com.
www.newsenginepr.com
Ref.:SYB0007-1E34FE